ZZZphone

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja st_eros, 21/11/08.

 1. st_eros

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  0
  Onko kukaan koskaan yrittänyt tilata puhelinta www.zzzphone.com sivun kautta? Firman konsepti on aika ainutlaatuinen eli asiakas käytännössä voi itse kasata halumansa puhelimen. Harmi, että ei mistään löytyy kunnon kuvia uudesta mallista. Jos tilaisi nyt niin ainakin zzzPhone lupaa, että Android tulee ilmaiseksi 15.12.08 alkaen. . .Enivei, uskaltaako tilata siinä vasta kysmys, että mites toi puhelin toimii jne.
  [​IMG]
  Ps. Jos ymmärsin oikein niin Qwerty näppiksen voi lisätä puhelimeen tarvittaessa kuten Lego palikan ja myöhemmin ottaa pois.
   
 2. Macpilot

  Macpilot

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/3/08
  Viestit:
  154
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE Xperia Mini & iPhone + some even older shit
  Mitäköhän tekemistä tällä on Windows Mobilen kanssa?? Wai onko Android sittenkin yhtä kuin WinMobile 7.6 (toisella kotimaisella Sjuusex)?? Kysyn vain siksi koska en todellakaan tiedä.

  Tä?
   
 3. st_eros

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  0
  Täälä hetkellä taitaa kuitenkin käyttöjärjestelmänä olla WM 6.0. . . ja jos meni hieman väärään lootaan, niin ei kai nyt siitä kannata vetää hernetta nenään. . .kyseessä kuitenkin älypuhelin. . .
   
 4. tulikirnu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  14/8/04
  Viestit:
  470
  Tykkäykset:
  11
  Hyvin mielenkiintoinen konsepti tosiaan, melkein kyllä huvittaisi testata :)
  täytyy vielä kuitenkin hieman syventyä aiheeseen...

  EDIT: jaha ei paljo tarvinnu googlettaa... :)

  " (8.2.2008 0:30): Teräväsilmäinen taskumuron lukija, ohjelmoija-sivustolle kirjoitteleva jp, on haistanut zzzPhone-konseptissa palaneen käryä ja tutkinut valmistajan taustoja hieman tarkemmin. Muun muassa sivuston domainin rekisteröintitiedoissa on paljon hämärää ja rekisteröijän osoitteen takana majailee oikeasti Jenkkiläinen lakifirma. zzzPhone Inc. -nimistä yritystä ei myöskään löydy USA:n yritystietokannasta. Pienellä Googlettamisella käy lisäksi selville, että useat sivustot ovat uutisoineet luurista, mutta mitään arvosteluita tai kuvia zzzPhonesta ei löydy. Kuulostaa siis pahasti huijaukselta, eikä zzzPhonea kannata koittaa lähteä tilailemaan kyseisen sivuston kautta.

  Juha Kokkonen"
   

Jaa tämä viestiketju