ZTE:n erikoispuhelimen ennakkomyynti lopetettaneen – tulisi takaisin paremmin ominaisuuksin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

ZTE Hawkeyen voi kiinnittää vaikka peiliin.


ZTE tulee todennäköisesti lopettamaan yhteisön ehdottamien ja äänestämien ideoiden perusteella luodun, joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kautta ennakkomyytävän erikoisen Hawkeye-puhelimensa kauppaamisen ja korvata sen paremmalla.

Puhelimen myynti ei ole ottanut tuulta alleen. 500 000 dollarin vähimmäistavoitteesta Kickstarterissa kasassa on vasta 36 255 dollaria ja kampanja-aikaa enää jäljellä 20 päivää. Ostosumma ei ole juurikaan kasvanut parin viime viikon aikana.


ZTE Hawkeye.


Hawkeyen erikoisuuksia ovat puhelimen sisältämä tuki katseohjaukselle sekä lisäkuoren tarjoama tarttuva takapinta, jolla puhelimen voi kiinnittää esimerkiksi peiliin ja selata sisältöä katseella. ZTE hinnoitteli puhelimensa 199 dollariin, mikä tarkoitti myös keskinkertaisia teknisiä ominaisuuksia. Tämä ei ole miellyttänyt useimpia ostajaehdokkaita.

”Pois vetäminen on todennäköisintä, koska uskon etteivät nykyiset speksit ole kiinnostavia ihmisille. Sillä ei ole merkitystä onko kampanja rahoitettu vai ei, emme ole startup, joka kaatuisi ilman noita rahoja”, kommentoi ZTE:n teknologiasuunnittelusta ja kumppanuuksista vastaava johtaja Jeff Yee, Mobile Syrup -sivuston haastattelussa.

Aiemmin ZTE kyseli jo yleisöltä, millaisia parannuksia puhelimeen voitaisiin tuoda. Ehdotukset ovat kuitenkin olleet hyvin hajanaisia.

Kickstarterin sääntöjen mukaan ZTE ei voi muuttaa nykyisessä kampanjassaan tuotteen hintaa, joten sen on vedettävä se pois ja korvattava uudella. Teknisiä ominaisuuksia se voisi parantaa myös pitäen puhelimen nykyisen 199 dollarin hinnan, mutta tässä tapauksessa parannukset eivät voisi olla kovin merkittäviä.

ZTE lupasi Kickstarterin kautta nyt ennakkomyytävien ja kampanjan toteutuessa maksettavien puhelimien toimitusten alkavan vasta syyskuussa. Myös sen voidaan epäillä olevan keskiluokkaisten ominaisuuksien ohella toinen syy puhelimen heikolle menestykselle.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom