ZTE MF636/MF636+ yhteensopiva reititin

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja 3G-antennit.fi, 23/8/09.

 1. 3G-antennit.fi

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/09
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Siptune toi markkinoille uudistetun 3G-reitittimensä joka tukee nyt ZTE-tikkuja yhteyden nukahtamatta. Nukahtamisongelma on ollut tähän asti yhteinen kaikille 3G-reitittimille ja nyt vihdoin näyttäisi että ongelmasta on päästy eroon. ZTE-tikku on (tai on ollut) operaattorituotteena ainakin Soneralla, Elisalla ja Saunalahdella joten kyseiselle tikulle sopivaa ongelmatonta reititintä on varmasti jo ehditty kaivata.

  Lisäksi uudistettu versio tukee Huawei- ja ZTE-tikkuja sekä kaikkia yleisimpiä operaattoreita (pl. TeleFinland joka vaatii yhden simppelin komennon) ja heidän vakio PIN-koodejaan (0000, 1234 tai pin-kysely poissa) täysin automaattisesti, käyttäjän tarvitsee vain kytkeä nettitikku reitittimeen ja kytkeä virta päälle.

  Omakohtaisia kokemuksia minulla on reitittimestä nyt n. 3 vuorokauden sekalaisesta käytöstä jona aikana reititin ei ole jumittunut kertaakaan. Yhteys säilyy myös silloin kun sitä ei käytetä. Olen testannut samalla paikalla aiemmin eri reitittimiä, TW-3G, WNAP ja Solwise 3GWIFIMRW, pisin aika jonka yhteys on pysynyt nukahtamatta on tähän asti ollut n. 2,5 tuntia, yleensä vain 20-40 minuuttia.

  Reitittimen tiedot:
  Linkki Siptunen WR1 v2 esittelysivulle

  Linuxin kanssa sinut oleville on pian luvassa myös ohjeet kuinka vanhempi reitittimen versio saadaan päivitettyä tukemaan ZTE-tikkuja:
  Linkki WR1 v2 wiki-sivulle

  - Mikko
   

Jaa tämä viestiketju