ZTE Lightin roottaus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja F12, 5/11/11.

 1. F12

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Miten tämän kyseisen tabletin roottaus onnistuu? Android 2.2 löytyy. Siihen asti pääsin että latasin ROM Managerin ja nyt kai pitäisi ClockworkModin Recovery löytää jostain (käykö Bladen versio, muuta en löytänyt??) ja sitten CyanogenMod 7.1 sisään. Tarkoituksena kun on asentaa Flash 10.2 sekä Gingerbread (XDA Developersin aiheissa suositeltiin CM7.1) laitteeseen, jotka onnistuu vain siis roottauksen kautta. Mitä ohjelmistoa suosittelette tähän roottaukseen ja miten se roottaus sen kautta sitten käytännössä tapahtuu?
   
 2. InsOmnia Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  26/6/09
  Viestit:
  604
  Tykkäykset:
  30
  Et sitten vaivautunut lukemaan XDA:n sivuilta, miten se helpoiten onnistuu?
  Toisaalta, jos tietotaito on tuota luokkaa, älä tee mitään, hajoitat vaan laitteen lopullisesti.

  Lyhyesti, Rom Managerin mukana tulee CWM, joten muuta et tarvitse paitsi roottauksen. Mutta jos ei XDA:n loistavat ohjeet uppoa mitenkään, niin kannataisiko jättää räpellykset sikseen?

  Jos siltikin haluat jatkaa, niin tuolla se roottaus onnistuu http://api.viglink.com/api/click?fo...a-developers&jsonp=vglnk_jsonp_13205328894241
   
 3. F12

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Sitä tietotaitoa tuskin tulee jättämällä kaiken tekemättä ja kysymättä apua hieman asiasta tietäviltä. :)

  Pari kysymystä vielä: Purkautuuko takuu roottauksen myötä? Näin olen ainakin ymmärtänyt. Onko mitään varmuuskopiointisoftaa joka ei vaadi roottausta?
   
 4. InsOmnia Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  26/6/09
  Viestit:
  604
  Tykkäykset:
  30
  Totta tietysti tuokin, mutta suosittelisin kuitenkin että otat jonkun kokeneemman henkilön mukaan, kun rupeat laittetta puukottamaan.

  Periaatteessa takuu on menetetty roottauksen yhteydessä, mutta riippuu ihan huoltoliikkeestä miten asiaan suhtautuvat. Käytännössä on takuuseen korjattu rootattujakin kapuloita, mutta ihan tuurista kiinni, miten käy.

  Ja ei taida ilman roottausta toimivaa backupp softaa olla.

  XDA:n ohjeet kannattaa lukea muutaman kerran läpi ja jos jokin asia tuntuu käsittämättömältä, niin jätä leikki siltä erää kesken ja kyselet vaikka täältä sitten apuohjeita.
   
 5. oppipoika Vieras

  0   0   0

  Tuskin omaa puhelinta kannattaa ottaa ensimmäiseksi kokeilukappaleeksi, huollossakin ne kokeilee asiakkaiden puhelimilla.
  Tässä tapauksessa vain hieman asiasta tietävä ei riitä avuksi...
   

Jaa tämä viestiketju