Mobiili.fi ZTE järjestää kilpailun: pyytää ideoita yleisöltä uuteen mobiililaitteeseensa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Axon 7 on ZTE:n tuoreempia älypuhelinmalleja.


  Suomen älypuhelinmarkkinoilla pienemmässä mittakaavassa mukana oleva ZTE järjestää nyt mielenkiintoisen kilpailun, jossa se hakee ideoita tulevaan mobiililaitteeseensa.

  Kuten tiedossa on, älypuhelinmarkkinoiden kasvu on viime aikoina taantunut – uudet mallit eivät ole olleet tarpeeksi houkuttelevia uusilta ominaisuuksiltaan. Nähtävästi myöskään ZTE:llä ei ideoita ole riittämiin, joten se pyytää niitä nyt kaikelta kansalta.

  ZTE:n hanke kulkee toistaiseksi koodinimellä Project CSX ja siinä tullaan huomioimaan parhaimmat yleisöltä tulevat ideat. Lopputulos voi olla älypuhelin, mutta ei välttämättä. Projektin lähtöpiste on hyvin laveasti vain ”mobiililaite”.

  ZTE:n mukaan ideoiksi kelpaavat kaikki, jotka ovat mobiileja ja jotka ovat teknologisesti toteutettavissa ensi vuonna. Lisäksi lopputuotteen hinnan tulee pysyä riittävän edullisena.

  Aluksi vuorossa olevan ideoiden ehdottamisen jälkeen niitä voi myös äänestää. Ideoita kerätään elokuun ajan ja äänestäminen on vuorossa syyskuun alusta useammassa eri vaiheessa ideoista konsepteihin ja lopulta viimeiselle tasolle tuotteista. Tämän jälkeen lokakuussa asiat lyödään lukkoon, ZTE tekee kehitystyötä ja tuotteen pitäisi olla valmis 2017.

  ZTE lupaa, että parhaat ideat lähettäneet voittajat palkitaan pienillä rahapalkinnoilla sekä mahdollisuudella voittaa matka CES 2017 -messuille Las Vegasiin ensi vuoden alussa.

  Ideoita voi jo ehdottaa ZTE:n sivuilla. Jo on nähty ehdotuksia T9-näppäimistön paluusta, eri ominaisuuksiin tiukemmin keskittyneistä älypuhelimista sekä esimerkiksi mahdollisuudesta irroittaa kamera muusta puhelimesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju