Mobiili.fi ZTE Axon saa Max-version – tehokas 6-tuumainen alumiinipuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  ZTE Axon Max


  ZTE on ilmoittanut työstävänsä Axon Max -puhelinta. Luvassa on kookkaampi seuraaja edulliselle ZTE Axon -huippupuhelimelle.

  [​IMG]
  ZTE Axon ja Axon mini


  ZTE julkisti eilen kompaktimman Axon mini -puhelimen. Tutulla metallirakenteella varustetussa älypuhelimessa on muun muassa 5,2-tuumainen näyttö, Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri ja kolmen gigatavun RAM-muisti. ZTE Axon mini julkaistaan Euroopassa tulevina kuukausina.

  Mini-version ohella ZTE paljasti kookkaamman Axon Maxin. Jättipuhelimesta kerrottiin kuitenkin vain, että luvassa on suurempi akku ja näyttö.

  Gadget Freakin lähteet ovat tästä huolimatta paljastaneet Axon Maxin oletetut tekniset tiedot. Niiden mukaan luvassa on kuuden tuuman näyttö 2560 x 1440 pikselillä, 64-bittinen Qualcomm Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri Adreno 430 -grafiikkasuorittimella, neljä gigatavua RAM-muistia ja 13 megapikselin takakamera.

  Lisäksi mukana ovat muista Axon-puhelimesta tutut tunnistautumismahdollisuudet, jotka hyödyntävät niin sormenjälkiä, silmäntunnstusta kuin ääntäkin. Kaiken kaikkiaan luvassa on siis teknisesti vakuuttava laite.

  ZTE Axon Maxin julkaisuaika ei tällä hetkellä ole selvillä. Lisätietoja saadaan kuitenkin varmasti lähikuukausina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju