Zamzung SGH-I600 + saunalahti ja messenger / Fring

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Puhelinkioski, 3/4/08.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Puhelinkioski Vieras

  0   0   0

  Tuli hommattu I600 mutta nyt on internetasetusten/pikaviestisysteemien kanssa ongelmia.

  1. Saunalahden sivuilta yritin tilata internetasetukset palikkaan (on mobiililaajakaista tilattuna). Puhelin sanoo, että ei pysty muokkaamaan asetuksia (asetusvalikossa puuttuu ip:t yms. kun kurkistaa sinne). Kuitenkin IE:llä surffi onnistuu hyvin. En tiedä sitten onko tekemistä ongelman numero 2. kanssa.

  2. Asensin Fringin, siinä vaiheessa kuitenkin, kun pitäisi kirjautua verkkoon, tulee herjaus, että ei pysty yhdistämään.

  2.5 Palikkaan on asennettu WM6 Standard, eli siellä messenger ja livekin on. Kuitenkin kirjautuminen puuttuu?? Ohjekirjan mukaan (joka tietysti on WM5 mukaan) pitäisi löytyä joku MSN pocket, johon näpytellään tilin tiedot. Tätä ei versiostani löydy. Jos menen messengeriin voin vain painaa, että kirjaudu mutta mistäs bärssistä se puhelin voi tietää tilini, jos sitä mihinkään ei voi laittaa?

  edit: Niin, kun kokeilin windows liveen kirjautumista, tulee herjaus, että ei voinut muodostaa internetyhteyttä. IE siis kuitenkin toimii, kuten mainittu.

  Jos joku, jolla on sama palikka ja liittymä tai muuten vain on niin guru, että tietää kaiken ja pystyy auttamaan, olisin eri kiitollinen.
   
 2. Puhelinkioski Vieras

  0   0   0

  Ongelma selvitetty.
   
 3. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  8058
  Tykkäykset:
  2011
  Puhelinmalli:
  Nexus 5x (Android 8.1.0)
  Sopimaton käyttäjätunnus poistettu.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju