1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

z610, ohjelmiston latauksen ongelmia

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja maikku2007, 4/2/08.

  1. maikku2007 Vieras

    Moi,

    vihdoin sain tuon ihanaisen pinkkinä mutta kah törmäsin ongelmaan, että en saa koneelta musaa puhelimeen. Saan ladattua ohjelmiston cd:ltä koneelle, mutta siihen tökkää. Yhteyttä ei löydy.

    Onko kellään ollut ongelmia yhteydessä koneen ja kännykän välillä?
     
  2. maikku2007 Vieras

    jatkoa

    disc2phone -latauksessa kone sanoo

    vaatii microsoft.net framework-version 1.1 service pack 1:n. Haluatko asentaa tämän osan nyt?

    Kun valitsen kyllä

    Hetken päästä tulee lappu
    SL86.tmp - CLR-virheenkorjauspalvelut
    sovellus on aiheuttanut poikkeuksen, jota ei voitu käsitellä

    prosessitunnus ja säietunnus ja sen jälkeen kehotus keskeyttää.

    Mitä hiivattia?
     
  3. maikku2007 Vieras

    siirtotestaus

    Vielä kun koetan siirtää siirtoasemaan biisiä, pitää tietty ensin asentaa CD.

    Ja tiedostonhallinta-pikakuva sanoo, "ei yhteyttä."

    grr, menee päre. 2 tuntia nyt tapellut tämän roskan kanssa, on tässäkin datanomin retku. Kuka tahtoo pinkin z610i:n saa ilmaseksi... vits vits!
     
  4. Jussi2000

    Jussi2000 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    6950
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Mikä milloinkin
    Toi framework 1.1 sp 1 on ainakin MS:n / XP:n automaattisen päivityspalvelun kautta tuleva juttu, ei siis SE:n ohjelmisto, itselläni se ei myöskään ole asentunut millään koneelle. Voi olla että ongelma johtuu siitä että toi päivitys ei asennu / toimi. Windows update sivun kautta pääset katsomaan koneesi ohjelmiston päivityshistoriaa..
     
  5. maikku2007 Vieras

  6. Jussi2000

    Jussi2000 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    6950
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Mikä milloinkin
    Ratkaisit myös oman XP tietokoneeni ongelman ton kanssa, päivitys ei asentunut kirveelläkään, kiitos linkistä
     

Jaa tämä viestiketju