Z600/T610 Outlook-synkronointi

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja jamppe, 3/2/04.

 1. jamppe

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Kokemuksia synkronoinnista välillä z600-Outlook XP, softana XTNDconnectPC:

  -toimii max. kaksi kertaa kolmesta ok
  -silloin kun ei toimi, synkronointi keskeytyy XTND:n kaatumisilmoitukseen. Puhelimesta keskeytymistä ei näe, ennen kuin tappaa prosesseja task managerista koneelta (muuten sekä puhelin että kone näyttävät yhteyden jatkuvan)
  -kaatuminen tulee ilmeisesti yleensä tehtäviä synkronoitaessa, ei siis kalenteria tai yhteystietoja
  -kaatumisen jälkeen XTND yleensä aloittaa seuraavalla kerralla "full synchronization" -moodissa. En ole keksinyt miten tämän saisi pois päältä.

  Ei kellään olisi parempia kokemuksia?
  Tai parempia softia?
  Onko kokemuksia esim. MobileMasterista?
   
 2. Beatster

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/7/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on XTNDconnectPC toiminu joka kerta. Käyttäny oon n. 10 kertaa
   
 3. cheesepoff

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/3/03
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  Onko "valittavat kohteet" kentässä kaikissa kohteissa ruksit? Jos on, niin ota pois niistä mitkä tuntuvat aiheuttavan kaatuilun. Jos ei auta, niin tarkista asetuksista, onko yleiset-välilehdellä ruksi kohdassa "synkronoi kaikki tiedot"? Ota tarvittaessa pois.

  Oman mutu-käsitykseni mukaan kaatuilu johtuu ristiriidoista outlookin ja puhelimen tietueissa, jos taitoa/tahtoa riittää, voit kokeilla muuttaa synkronoitavien tietueiden tyyppiä/määrää XTND:n asetuksissa.
   
 4. jamppe

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Ei ratkea

  Kaikki on ruksattu: contacts, calendar, tasks. Rukseilla leikkimällä tuon kaatumisen eristinkin tehtäviin. Tehtävien synkronoimatta jättäminen siis toimii, mutta sehän ei ole varsinainen ratkaisu ;)

  Ja general-välilehdellä ei ole full sync ruksattuna, mutta softa tekee sen kaatumisen jälkeen kuitenkin. Tällä on ilmeisesti tekemistä sen kanssa, että ensimmäisellä kerralla synkattaessa softa vaatii tuon. Kaatumisen jälkeen se varmaan luulee, että kyseessä on taas eka kerta.

  Myös kenttämappaukset olen katsonut läpi. En usko niillä olevan vaikutusta synkkauksen onnistumiseen tai epäonnistumiseen, niissä kun on aika lailla yksi järkevä järjestys (joka on jo oletuksena).

  Millä muilla softilla synkkauksen voi hoitaa? Mobilemaster kuulemma pystyy siihen, mutta en tiedä, onko se kaksisuuntainen (eli tietoja voi lisätä/muuttaa/poistaa sekä koneella että puhelimella ja uusin tieto säilyy synkkauksessa). Sitten on FMA, mutta en tiedä voiko sillä synkata Outlookin kanssa. Tietäisikö joku fiksumpi?
   
 5. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  Re: Ei ratkea

  Ei ainakaan vielä.
   
 6. m-m Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/2/04
  Viestit:
  206
  Tykkäykset:
  15
  Aika pettynyt tuohon T610 -kalenteriin ja synkkaussoftaan:

  - kalenteri ei tunne kuin ajallisia tapahtumia -> esim. juhlapäivät näkyvät tyyliin Vappu 00:00 - 23:59. Useimmat PDA -kalenterit osaavat tämän oikein (untimed event).
  - kalenteritapahtuman tyyppiä ei voi käyttää sillä tyyppi merkitään Outlookin kategoria -kenttään jolloin PC:llä tehty luokittelu ei toimi. Esim. projekteittain merkityt tapahtumat eivät sitten pelitä.
  - synkronointiohjelman suodatukset toimii vain yksi kerrallaan, vain joko pvm -suodatus, tietuesuodatus tai sitten sanoilla suodatettu = huonoa
  - synkronointiohjelma PC:lle synkkaa vain Outlookin kanssa, Lotus Notesiin synkronointi vaatii lisäohjelmien oston (vaikka taidettiin jossain mainoksessa mainita).
  - Yhteydenotossa vaikeuksia, etenkin jos Palmin Hotsync sattuu käynnistymään ennen XTND Connectia (jos Hotsyncin starttaa myöhemmin homma toimii)

  Takana useita vuosia Palm + Datebk3 + Pocketmirror -käyttöä ilman suurempia ongelmia.
  M
   

Jaa tämä viestiketju