Mobiili.fi YouTuben uusi palvelu pelaajille on avattu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]  YouTube on tänään avannut uuden palvelun, joka on suunnattu videopelien ystäville. YouTube Gaming on Twitchin tapaan toimiva suoratoistopalvelu, joka tarjoaa live-pelilähetyksiä sekä peliaiheisia videoita niistä innostuneille.

  Google yritti napata Twitch-palvelun itselleen viime vuonna, mutta palvelu päätyi lopulta kilpailija Amazonille, ja YouTube ryhtyi kehittämään itselleen omaa vastaavaa palvelua. Tuo palvelu on tänään avattu YouTube Gaming.

  [​IMG]  Gaming toimii hyvin pitkälti perinteisen YouTuben tavoin, mutta tarjoaa vain videopeliaiheista sisältöä, ja mahdollistaa esimerkiksi vain tiettyä peliä koskevan sisällön hakemisen. Palvelussa on myös DVR-tila, joka mahdollistaa suorien pelilähetysten kelaamisen jopa neljä tuntia taaksepäin.

  YouTube Gaming -sivusto on auki kaikissa niissä maissa, joissa YouTube toimii. Vielä tyystin englanninkielinen palvelu toimii osoitteessa gaming.youtube.com. Lisäksi Gamingille on olemassa omat Android- ja iOS-sovelluksensa, mutta iOS-sovellus on vielä toistaiseksi tarjolla vain Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Sen on määrä laajentua tulevaisuudessa useampiin maihin. Android-sovellus on ladattavissa Play Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju