Mobiili.fi YouTuben iPhone-versio siirtyi VR-aikaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  YouTuben iOS-sovellukseen on tullut Cardboard-tuki.


  Googlen Cardboard on virallisesti tukenut Applen iPhonea jo pidempään, mutta varsinaista sisältöä näille Googlen pahvisille virtuaalilaseille on iOS-maailmassa tähän asti ollut kovin vähän tarjolla. Tilanne on nyt kuitenkin muuttunut, kun Google päivitti YouTuben iOS-sovelluksen ja toi siihen Cardboard-tuen.

  YouTuben iOS-sovelluksen versio 11.18 on julkaistu App Storessa 16. toukokuuta ja sen mukana sovellukseen on tullut Cardboard-toiminto. Toiminnon ansiosta sovellus jakaa videon sisällön kahteen osaan, ja videoihin voi näin uppoutua täydellisesti katsomalla niitä Googlen omilla Cardboard-laseilla tai muilla vastaavilla iPhone-yhteensopivilla virtuaalilaseilla. Hauskinta VR-laseilla tietysti on katsoa 360 asteen videoita, mutta Cardboard-tuen ansiosta myös muita videoita voi katsoa silmikon läpi.

  Cardboard-toiminto löytyy videota katsellessa oikean yläkulman valikosta, eli kun video on näytöllä, löytyy oikeasta yläkulmasta kolme pistettä, joita painamalla aukeaa asetus- ja toimintovalikko. Sinne on nyt tullut uutuutena Cardboard-logo, jota painamalla video jakaantuu virtuaalilaseille sopivaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju