Mobiili.fi YouTube-videoita rahaa vastaan? Palvelun tulevaisuus selviää pian

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]YouTuben odotetaan kertovan tällä viikolla lisää tulevasta tilauspalvelustaan. Kuukausimaksua vastaan käyttäjille saatetaan tarjoilla sekä mainosvapaata sisältöä että täysin uusia videoita.

  YouTuben maksullisesta palvelusta on huhuttu jo pidempään. Toistaiseksi kuultujen raporttien mukaan YouTuben on odotettu yhdistävän kaksi palvelua saman kuukausimaksun alle. Tilaajat saisivat tällöin käyttöönsä Music Key -palvelun ja pääsisivät samalla eroon YouTube-videoiden mainoksista. Kuukausimaksun odotetaan asettuvan noin 10 dollarin tuntumaan.

  Re/coden saamien tietojen mukaan luvassa voi kuitenkin olla myös täysin uutta, YouTuben rahoittamaa sisältöä, joka suunnattaisiin pääasiassa maksaville asiakkaille. YouTuben kerrotaan tuottavan uutta sisältöä yhteistyössä palvelussa menestyneiden videotähtien kanssa.

  Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, milloin palvelun rahoittamia videoita päästään näkemään. On myös mahdollista, että vain osa tästä uudesta sisällöstä tarjotaan maksaville asiakkaille yksinoikeusbonuksena mainosvapaiden videoiden lisäksi.

  Re/coden mukaan YouTube kertoo lisää uudesta sisällöstä ja maksullisesta tilauspalvelusta 21. lokakuuta eli jo tällä viikolla. Tiedotustilaisuus järjestetään Los Angelesissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju