Mobiili.fi YouTube uudisti Android- ja iOS-sovellustensa etusivun – entistä parempia videosuosituksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  YouTube on laittanut Android- ja iOS-sovellustensa etusivun ilmeen uusiksi. Lisäksi YouTuben mobiilisovelluksen on määrä tarjota videoita katsottavaksi entistä fiksummin kriteerein, kiitos neuroverkkojen.

  Etusivun ulkoasua on uudistettu siivoamalla pois pienet kuvakkeet ja erilaisiin ryhmittelyihin jaetut suositukset. Niiden tilalla on nyt isot esikatselukuvat, jotka tulevat etusivulle yhtenäisenä syötteenä.

  YouTube haluaa myös tarjota käyttäjille uusia videoita katsottavaksi, ja näiden tarjottujen videoiden on tarkoitus osua entistä paremmin käyttäjien mieltymyksiin. Tähän YouTube käyttää koneoppimista ja neuroverkkoja, eli järjestelmä oppii automaattisesti tekemään entistä parempia suosituksia käytön myötä.

  YouTuben oman blogin mukaan parasta uudistuksessa on se, miten järjestelmä osaa tarjota enemmän tuoreita videoita niiltä tekijöiltä, joiden videoista käyttäjä on aiemminkin pitänyt. Testikäytössä käyttäjät ovat viettäneet entistä enemmän aikaa katsellen uusia videoita ja sisältöä tilaamiltaan kanavilta.

  Uudistettujen videosuositusten lisäksi YouTube uudistaa myös mainostusta, kun se ottaa käyttöön erityisesti nuorille käyttäjille ja mobiililaitteilla katsoville tarkoitetut napakat kuuden sekunnin mittaiset Bumper-mainosvideot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju