Mobiili.fi Yllätys verkkokaupassa: Samsungin päivitetyt Galaxy Tab S2:t jo myynnissä – minne julkistus...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab S2 9.7


  Samsung on nähtävästi päätynyt uudistamaan Galaxy Tab S -tablettimallistoaan tänä vuonna varsin kevyellä kädellä – jopa niin kevyellä, että mallit säilyttävät aiemmat Galaxy Tab S2 -nimensä ja ovat jo päätyneet myyntiin ilman virallista julkistusta Samsungilta.

  Saksalainen Cyberport-verkkokauppa on listannut sivuilleen uudet versiot sekä Galaxy Tab S2 8.0:sta että Galaxy Tab S2 9.7:stä. Kahdeksantuumainen löytyy toistaiseksi vain LTE-malliversiona (SM-T719N) 479 euron hintaan. Suurempi 9,7-tuumainen puolestaan on tarjolla sekä Wi-Fi-verkkoversiona (SM-T813N) 449 eurolla että LTE-versiona (SM-T819N) 549 eurolla. Uutuuksista on kertonut muun muassa SamMobile-sivusto.

  Viime vuonna esitellyt Galaxy Tab S2:t erosivat myös ulkonäöllisesti ja näytön kuvasuhteeltaan alkuperäisistä Galaxy Tab S -tableteista, mutta tänä vuonna – kuten jo mallinimenkin säilyminen ennallaankin kavaltaa – ulkoiset uudistukset ovat olemattomia.

  Myös teknisellä puolella erot ovat erittäin pieniä. Uudet Galaxy Tab S2:t tulevat nyt Qualcommin Snapdragon 652 -järjestelmäpiirillä, kun viime vuonna Samsung oli valinnut laitteisiinsa oman Exynos 5433 -piirinsä. Arvioiden ja testien mukaan uuden Snapdragonin pitäisi olla entistä Exynosta hieman nopeampi laskentatehossa, mutta graafisessa suorituskyvyssä vanha Exynos vetää useimmin jopa pidemmän korren.

  Järjestelmäpiirin vaihdoksen ohella toinen toistaiseksi huomattu ero uusissa Galaxy Tab S2 -tableteissa on niiden tulo heti tuoreimmalla Android Marshmallow 6.0.1 -järjestelmäversiolla.

  Muilta osin uutuuksien tekniset ominaisuudet vastaavat jo viime vuonna nähtyä: sormenjälkitunnistin, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, kaksitaajuus-Wi-Fi, sekä kahdeksan ja kahden megapikselin kamerat. Molempien kokojen Super AMOLED -näytöt sisältävät 2048×1536 pikseliä.

  Arvostelimme viime vuoden heinäkuussa esitellyn alkuperäisen Galaxy Tab S2:n viime vuonna.

  Samsungin uusien tablettien teknisistä tiedoista nähtiin myös vuoto jo helmikuussa, mutta tuolloin niiden arveltiin vielä saavan nimekseen Galaxy Tab S3. Lopulta Samsung ei kuitenkaan ainakaan näiden mallien osalta ole tohtinut pienten uudistusten myötä nimeä lähteä vaihtamaan. Toki päivitettyjen Galaxy Tab S2 -mallien tulo nyt ei mitenkään estä enemmän uudistuksia tuovien Galaxy Tab S3 -uutuuksien tuloa myös vielä tänä vuonna.

  Päivitettyjen Galaxy Tab S2 -mallien tulosta Suomeen ei ole vielä tietoa. Olemme tiedustelleet asiaa Samsungilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju