Mobiili.fi Yllätys puhelinrintamalla: Elisa aloittaa tänään OnePlus-puhelinten myynnin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlus saapui älypuhelinmarkkinoille kaksi vuotta sitten julkaistessaan OnePlus One -älypuhelimen. Sittemmin valikoima on laajentunut useaan puhelimeen, joita on pääasiassa myyty verkossa – ja usein vain erityistä ostokutsua vastaan. Tänään Elisa kuitenkin ilmoitti, että jatkossa OnePlus-laitteita saa suoraan kotimaisen operaattorin kaupasta.

  Elisa kertoo olevansa ensimmäinen jälleenmyyjä Euroopassa, jolta voi ostaa OnePlus-puhelimia. ”Olemme iloisia voidessamme tuoda OnePlus-puhelimet ensimmäisenä Euroopassa myyntiin Elisan asiakkaille”, Elisan puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki kertoo. ”Elisan verkossa on jo tuhansia OnePlus-käyttäjiä ja laitteen hankinnan nyt ratkaisevasti helpottuessa uskomme määrän kasvavan huomattavasti.” OnePlus-puhelimet ovat olleet suosittuja myös Mobiili.fi-lukijoiden joukossa.

  Valikoimiin saapuvat OnePlus X- ja OnePlus 2 -puhelimet. OnePlus 2 on viime vuonna julkaistu OnePlus-lippulaivamalli, jota myydään Elisalla 345 eurolla. Kyseessä on 64 gigatavun versio ja hinta on sama kuin OnePlussan omassa verkkokaupassa. Edullisempi OnePlus X taas maksaa Elisalla 269 euroa, vastaten jälleen OnePlus-verkkokaupan hinnoittelua.

  Molempia puhelimia kerrotaan olevan ”reilusti varastossa”, eli omaansa halajavien pitäisi saada laite käsiinsä vaivattomasti. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, millä politiikalla tulevaa OnePlus 3 -puhelinta myydään julkaisussa ja kuinka nopeasti laite saadaan Elisan valikoimiin.

  [​IMG]
  OnePlus 2.

  [​IMG]
  OnePlus X.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju