Mobiili.fi Yllätys: HTC Bolt -puhelin tulossa myyntiin myös Euroopassa – ei perinteistä kuulokeliitäntää?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC Bolt tutun vuotajan Evan Blassin aiemmin vuotamassa lehdistökuvassa.


  Aiemmin lehdistökuvissa verkkoon vuotanut HTC Bolt -puhelin on saapumassa markkinoille myös EMEA-alueella eli Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

  Näin kertoo HTC-vuodoistaan tunnettu nimimerkki LlabTooFeR, jonka mukaan puhelimen koodinimi on HTC Acadia. Vielä toistaiseksi ei tiedetä, millä nimellä puhelin täällä tullaan virallisesti tuntemaan.

  Yhdysvalloissa puhelin on tulossa myyntiin Sprint-operaattorin kautta. Puhelimen odotettiinkin jäävän vain Sprintille tehdyksi yksinoikeusmalliksi, mutta näin ei tuoreiden tietojen valossa olekaan.

  Tuoreet tiedot kertovat, että puhelin on tulossa heti Androidin Nougat-versiolla ja HTC:n Sense 8.0 -käyttöliittymällä. Puhelin voitaneen julkistaa piankin, sillä Sprintille myyntiin sitä on odoteltu vielä lokakuun aikana.

  Puhelimen ominaisuuksista ei ole paljastunut kuvien kertomaa enemmän. Etupuolelta kotinäppäimestä pitäisi löytyä sormenjälkitunnistin. Lisäksi kuvat kertovat, ettei perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää puhelimessa olisi. HTC liittyisi näin iPhone 7:n, Moto Z -puhelinten ja kiinalaisen LeEcon jatkoksi kuulokeliitännän jo historian kirjoihin siirtäneisiin.

  Ulkoisesti puhelin muistuttaa paljon aiempaa HTC 10 -lippulaivapuhelinta, mutta ei ole kuitenkaan aivan identtinen senkään kanssa. Eroja on kameran seudulla, josta myös näyttäisi puuttuvan lasertarkennus HTC 10:een verrattuna.

  [​IMG]
  Tässä vertailun vuoksi HTC 10.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju