Mobiili.fi Yllättävän kauan siinä kestikin: Samsung Galaxy Note7 -puhelimen räjähdyksestä ensimmäinen...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Australiassa räjähtänyt Note7.


  On melko yllättävää, että jopa oikeusjuttujen ja joukkokanteiden luvatussa maassa Yhdysvalloissa ensimmäistä oikeusjuttua Samsung Galaxy Note7 -puhelimen räjähtämisestä sen valmistusviallisen akun vuoksi on saatu odottaa näinkin pitkään.

  Nyt Boca Ratonissa asuva floridalaismies Jonathan Strobel on kuitenkin haastamassa Samsungin oikeuteen Note7:n räjähtämisestä ollen tiettävästi ensimmäinen kaltaisensa tapaus, kertoo uutistoimisto Reuters.

  Strobelin tapauksessa Note7:n väitetään räjähtäneen 9. syyskuuta hänen housujensa etutaskussa, mikä aiheutti hänelle vakavia palovammoja alueella. Lisäksi hän sai vammoja myös vasemman käden peukaloonsa käryävän puhelimen kanssa taistellessaan. 28-vuotias Strobel hakee nyt Samsungilta oikeusteitse tarkentamatonta summaa korvauksia sairaanhoitokuluista, menetetyistä ansioista, kivusta ja kärsimyksestä sekä muista vammoista.

  ”Hänellä on syvä toisen asteen palovamma, karkeasti puhelimen kokoinen, oikeassa reidessään”, kertoi Strobelin asianajaja Keith Pierro. ”Valitettavasti asiakkaani kannalta takaisinkutsu tuli liian myöhään.”

  Samsung ja Yhdysvaltojen kuluttajaviranomainen ilmoittivat torstaina 15. syyskuuta virallisesta Note7:n takaisinkutsusta maassa. Edellä mainittu oikeusjuttu laitettiin vireille vain päivä tämän jälkeen. Yhdysvalloissa Samsung takaisinkutsuu noin miljoona Note7-puhelinta, jotka se ehti jo myymään ennen ongelmien paljastumista ja myynnin keskeyttämistä.

  Virallisesta takaisinkutsusta ilmoittaessaan kerrottiin Samsungin saaneen tiedon 92 Note7:n ylikuumenemistapauksesta Yhdysvalloissa, joista 26 tapauksessa oli aiheutunut palovammoja ja 55 tapauksessa vahinkoa omaisuudelle.

  Samsung ei ole kommentoinut nostettua oikeusjuttua. Se kehottaa kaikkia Note7-käyttäjiä välittömästi lopettamaan laitteen käytön sekä sammuttamaan sen.

  Suomessa Galaxy Note7 -toimitukset eivät ehtineet alkaa. Täällä turvallisten Note7-puhelinten toimitusten odotetaan nyt käynnistyvän ensi kerran lokakuun aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju