Mobiili.fi Yllättävä kuvavuoto: Vuodenvaihteen Lumia olikin Microsoft-brändätty peruspuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoftin puhelinliiketoiminta on ollut Nokia-kaupasta asti mielenkiintoinen paletti. Uusimpana yllätyksenä verkkoon on vuotanut kuvia Microsoft-brändätystä peruspuhelimesta. Kuvavuoto tapahtui lähes heti Microsoftin ilmoitettua Nokian peruja olevan peruspuhelintoimintansa myynnistä.

  [​IMG]
  Nokia 215 on yksi esimerkki Microsoftin myymästä Nokia-peruspuhelimesta.


  Puhelinliiketoiminta tuli Microsoftille sen ostettua Nokian Devices & Services -yksikön. Lumia-puhelimista Microsoft häivytti ajan kanssa Nokia-brändäyksen, mutta peruspuhelimia on edelleen myyty tutun nimikkeen alla. Lopulta Microsoft ilmoitti myyvänsä peruspuhelintoimintansa Foxconnille ja HMD:lle.

  Kaiken tämän jälkeen onkin mielenkiintoista, että verkkoon on vuotanut kuvamateriaalia Microsoft-brändätystä peruspuhelimesta. Nokiapoweruserin mukaan Baidu-sivustolta peräisin olevissa kuvissa esiintyy mallinumerolla RM-1182 kulkeva puhelin. Kyseinen numero tuli tutuksi jo alkuvuodesta, kun Microsoft-brändätyn laitteen oletettiin olevan uusi Lumia-malli.

  Mikäli vuotokuvat pitävät paikkansa, Microsoftilla ollaan nähtävästi harkittu Nokia-nimikkeen poistamista myös peruspuhelimista. Nykytilanteessa on kuitenkin selvää, ettei RM-1182-puhelinta tulla näkemään markkinoilla, varsinkaan Microsoft-nimen alla.

  [​IMG]
  RM-1182 saattoi sittenkin olla Microsoft-brändätty peruspuhelin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju