Mobiili.fi Yllättävä käänne: Jollan jo varastetuiksi tai huijauksiksi tuomitsemat Sailfish-puhelimet...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Intex Aqua Fish.


  Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmällä varustettu Intexin Aqua Fish -puhelin on sittenkin jo virallisesti myynnissä Intiassa eBayn markkinapaikan kautta.

  Kerroimme pari päivää sitten Jollan useissa kanavissa varastetuiksi tai väärennetyiksi / olemattomiksi tuomitsemista puhelimista, joita oli ilmestynyt myyntiin Intian eBayhin.

  Nyt Intexin virallinen Twitter-tili, Jollan hallituksen puheenjohtajan Antti Saarnion myös uudelleentwiittaamana, kertoo kuitenkin Intex Aqua Fishin olevan myynnissä eBayssa, ihan oikeasti.


  @pankajsinghwork @JollaHQ @AnttiSaarnio @JamesNoori The Intex Aqua Fish is available on @ebayindia . Grab your Aqua Fish today.

  — Intex Technologies (@IntexBrand) July 18, 2016


  Puhelinta eBayssa kauppaa yhä muun muassa samainen lowpriceshoppee-myyjä kuin aiemminkin. Hinta on 5 499 rupiaa, eli vajaat 75 euroa.

  Jolla on myös päivittänyt eBayssa myynnissä olleet puhelimet alun perin huijauksiksi tuominnutta yhteisöpalstansa viestiä. ”Päivitys: Tämä asia on tutkinnan alla nyt. Näyttää siltä, että useampia myyjiä (jopa sallittuja) myy. Joten joukossa saattaa olla aitoja”, kerrotaan viestissä nyt.

  Kumppaninsa Intexin puhelinten myyntiintulo eBayssa näyttää siis tulleen ainakin Jollalle nyt täytenä yllätyksenä, johon ei oltu valmistauduttu.

  Intex Aqua Fish on Jollan itsensä alun perin suunnittelema ja kehittämä, ja samaa puhelinta on tällä suunnalla myyty Jolla C -nimellä osana Jollan kehittäjäyhteisön 169 euron liittymismaksua.

  Aqua Fish esiteltiin helmikuussa Mobile World Congressissa Barcelonassa yhdessä Intexin kanssa.

  Puhelimen piti tulla Intiassa myytiin jo huhti- tai toukokuussa, mutta myyntiintulo on viivästynyt.

  Lopulta nyt myyntiintulo ainakin tiettyjä kanavia pitkin näyttää yllättäneen Jollan itsensäkin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju