Yle areena android sovellus

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja kampiveivi, 5/11/12.

 1. kampiveivi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/11
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Xcover
  Mitä mieltä muut on otsikon mukaisesta sovelluksesta?
  Omasta mielestä epäonnistuminen on ollut todella täydellistä ainakin radio ohjelmien osalta. Äänen laatu on onnistuttu pakkaamaan ihan pilalle ja lisäksi äänen voimakkuus on aivan liian hiljainen. Jos esim autossa koittaa kuunnella auton audiolaitteiston kautta pitää autostereoissa äänen voimakkuus säätää niin järjettömän suurelle että kaikki tausta kohinat ja vinkunat kuuluu läpi. Samaan aikaan jos koittaa puhelinta ladata aiheuttaa laturi niin suuren häiriön että kuuntelu on mahdotonta.
  MP3:sten, nettiradioiden tai you tuben kuuntelu ei vaadi läheskään näin suurta äänenvoimakkuuden tasoa eikä häiriöäänet siten kuulu taustalla ollenkaan.
  Lisäksi uusinta sovelluksen päivitystä on mainostettu nyt sisältävän kaiken saman sisällön kuin "normaalin" selain areena. Ja höpö höpö sanon minä.
  Noh, onneksi on http://yle.mobi/w/areena/tv/ jossa äänen laatu on siedettävämpi ja sisällön kattavuuskin parempi kuin tuossa android sovelluksessa vaikkakaan ei sama mitä selainareenassa. Mutta äänen voimakkuus jättää toivomisen varaa.
  Onpa tuosta tullut s-postia ylelle laitettua jo kolme eri kertaa mutta ei tunnu onnistuvan. Luvataan viedä asia koodaajile mutta ilmeisesti koodaajia ei kiinnosta, ei ole osaamista, aikaa tms. Vai lieneekö vain yksinkertaisesti mahdotonta tehdä paremmaksi.
  Videoiden osalta en osaa sanoa onko onnistunut, ei ole ollut tarvetta kännykällä sen enempää niitä katsella kuin että joskus kokeillut että pyörii ne...
   
 2. Hannu83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  31/5/08
  Viestit:
  1543
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  OP5

Jaa tämä viestiketju