Yksi puhelin (6230i) ja kaksi korttia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mikko, 25/2/07.

 1. mikko

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  341
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs, ongelmana että yhdessä puhelimessa "joutuu" käyttämään kahta korttia aina päivän mittaa (kyselin muuten tuolla 6230i-kokemuksissa mutta on hieman vaisu ketju varsinkin kun minun ongelmani ei oikeastaan sinne kuulu edes), jolloin:

  a) Tekstiviestit häviävät kun tallentuvat käsittääkseni sim-kortille, onko mahdollista tökätä menemään automaattisesti puhelimenmuistiin NIIN että se ei hukkaa niitä kortin vaihdossa? (väliaikaisratkaisu = tallentaa aina tallennettuihin kun viestin saat).

  b) Määrättyjen asetusten nollaaminen kortin vaihdossa, mahdollista kiertää / saada puhelinta tajuamaan että pelataan kahdella kortilla? (lähinnä v*ttumaisin oli kun puhelin muutti oletus osoitekirjan aina SIM+puhelin, kiertoratkaisuna kaikki puhelimen muistiin ja simmit tyhjiksi).

  c) Miten siirtää txt-viestit a-liittymästä soitonsiirtona b-liittymään? Valinta datapuhelut soitonsiirtoon?

  Ja kyllä, manuskaa on luettu vaan eipä tuosta tullut hullua hurskaammaksi :D
   
 2. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Series40 puhelimissa ei taida saada valittua, että tallentaako viestit puhelimeen(+sim-kortille) vaiko muistikortille. Jos 6230i tekee niin, että tallentaa ensimmäiset 15-30 viestiä (tai niin monta kuin mahtuu) muistikortille ja siitä seuraavat puhelimelle niin sitten voisi tehdä niin, että pitää kortit täynnä (vaikka jotain turhiakin) viestejä, jolloin seuraavat tallentuvat puhelimen muistiin. Siitä en tosin tiedä, että miten puhelin suhtautuu tuohon silloin, kun vaihtaa toisen kortin käyttöön.. Muuta keinoa en keksi. Tarkasta nyt vielä, että saako viestimuistiksi valittua muistikortin. Mitenhän se tuossa puhelimessa tehtäisiin.. vaikka viestivalikossa Valinnat ja sieltä etsiä asetukset tai viestiasetukset -kohta tjsp.
   
 3. mikko

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  341
  Tykkäykset:
  0
  Imperial, ainakin tähän asti S40 luurit on tyhjänny muistista viestit kun kortin vaihtaa.. tiedä sitten mitenkä tämä tekee. Enkä kyllä löydä valintaa millä saisi pakotettua puh.muistiin/muistikortille eikä simmille.
  Kah, pakko huomata että aina sitä jotain S60:ssä on paremmin :D
   
 4. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Ehkä sinulla on ollut vielä SIM -viestimuisti käytössä kun olet kortin vaihtanut. Etteivät ole vielä menneet puhelimen muistiin. En tosin tiedä miten asia on, en ole tuollaisen asian kanssa kikkaillut.

  Tiedä niistä Symbianeistakaan sitten.. 3230:ssa kaikki viestit menivät poikkeuksetta puhelimen muistiin, ja luuri vielä hukkasikin niitä vähän väliä. No, eipä päässyt ylimääräisiä viestejä kertymään :p
   
 5. mikko

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  341
  Tykkäykset:
  0
  Jotenkin muistelen että jo 7650 ja 6600 osas jemmata viksusti viestit suoraan puhelimen muistiin, noh yksikään S40 luuri ei minulla ole osannut eikä oikeastaan muistaakseni yksikään muukaan luuri nokialaisista, eikä SE:täkään kait ehkä. Vaikea muistaa kun puhelimia on käsien läpi kulkenut varmasti kohta 50 erilaista kymmenen vuoden aikana :)

  No, Sonera lopetti asetusten jne tauhkan spammaamisen ja "tärkeät" txt:t saa muistiin talletettua.
  Kalenterimerkinnät ja muut säilyy kun korttia vaihtaa joten tämän kanssa on nyt oppinut parin viikon sisällä elämään.

  Vielä kun saisi jotenkin txt-viestit käännettyä toiseen numeroon aina kun korttia vaihtaa..
   
 6. morakniv

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/06
  Viestit:
  423
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sonera
  Ainakin SE K500i laittaa viestit suoraan puhelimen muistiin (josta ne voi halutessaan tallentaa simmille) ja siellä ne pysyy vaikka korttia vaihtaiskin. Luulis että uudemmissakin malleissa toi ominaisuus olis käytössä.
   

Jaa tämä viestiketju