Mobiili.fi Yksi on joukosta kokonaan poissa: Game Centeriä ei löydy iOS 10:stä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Applen eilen julkistamasta iOS 10:stä ei löydy enää omaa Game Center -sovellusta, joka tähän asti on kerännyt yhteen pelien sosiaalisia toimintoja.

  Game Centerin poistuminen näyttää nyt varmalta, sillä sitä ei löydy iOS:n ensimmäisistä beetatestiversioista eikä Apple ole antanut aihetta olettaa sen olevan palaamassa. Itse asiassa Game Centerin poistumista odotettiin aikanaan jo iOS 8:n yhteydessä, mutta lopulta se on elänyt näihin päiviin asti.

  Jatkossakin pelikehittäjät voivat helposti tuoda sosiaalisia ominaisuuksia suoraan peliensä sisään Applen GameKit-työkaluilla. Tarve erilliselle sovellukselle on vuosien myötä vähentynyt.

  iOS 10:ssä Apple tekee myös suuren muutoksen, jonka myötä monet sen omat esiasennetut sovellukset ovat ensi kertaa haluttaessa poistettavissa. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Mail, Sää, Laskin tai vaikkapa Videot. Aivan kaikkia esiasennettuja sovelluksia ei voi kuitenkaan poistaa: esimerkiksi Puhelin, Viestit, Kuvat ja Safari ovat esimerkkejä jatkossakin kiinteästi iOS 10:n osana olevia, poistamattomissa olevia sovelluksia.

  Aivan uutena sovelluksena iOS 10:n yhteydessä Apple lanseeraa Koti-sovelluksen, joka on tarkoitettu Applen HomeKit-määritelmän mukaisten kotilaitteiden ohjaamiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju