Mobiili.fi Yksi Lumia-kameroiden valttikorteista pian tulossa myös iPhonelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]  Microsoftin, aiemmin Nokian, Lumia-puhelimet ovat tunnettuja niiden kameroiden erinomaisesta kuvanlaadusta, ja yksi kuvanlaatuun merkittävästi vaikuttava tekijä on kameroissa käytetty saksalaisen ZEISSin optiikka. Pian Zeissin optiikkaa on saatavilla myös Applen iPhonelle ja mahdollisesti myös muille puhelimille. Zeiss ja Fellowes ExoLens ovat aikeissa tuoda markkinoille iPhoneen erillisiä kameralinssejä laajentamaan kuvausmahdollisuuksia.

  Zeiss yhdessä Fellowesin ExoLens-merkin kanssa esittelivät iPhoneen lisättäviä kameralinssejä viime viikolla Las Vegasin CES-messuilla, ja linssit on tarkoitus tuoda markkinoille vuoden toisen neljänneksen lopulla, eli käytännössä kesällä. Aluksi tarjolle tulee Applen iPhone 6-, 6s-, 6 Plus- ja 6s Plus -malleille tarkoitetut kiinnikkeet, ja valikoimaa on tarkoitus myöhemmin laajentaa myös muihin puhelinmalleihin. Tarjolle tulee kolme erilaista linssiä, eli telelinssi, laajakulmalinssi sekä macrolinssi. Linssit sovitetaan kierteillä puhelimeen kiinnitettävään alumiiniseen kiinnikkeeseen. Kiinnike taasen on varustettu perinteisellä neljännestuuman kierteellä, jolla sen voi ruuvata kamerajalustaan.

  Kännykkäkameroiden lisälinssit eivät suinkaan ole uusi keksintö, mutta Zeissin optiikalla varustettuna näiden voisi olettaa tarjoavan ensiluokkaista optista laatua. Lisäksi tukeva kiinnike jalustasovitteineen avaa mahdollisuuksia hieman keskivertoa vakavahenkisempäänkin valokuvaukseen. Zeissin lisälinssien hinnat ja saatavuus selviävät myöhemmin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju