Yksi iPhone 8:n odotetuista ominaisuuksista ei ehkä toteudukaan – myöhästyminen uhkaa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15393
Reaktiopisteet
103

Veniamin Geskinin luoma iPhone 8 -konseptikuva. Ei oikea laite.


Applen tulevaan iPhoneen on huhuttu lähes koko etupuolen kattavan näytön ohella myös useita muita uudistuksia, kuten langatonta latausta sekä uudenlaista, ”vallankumouksellista” 3D-etukameraa.

Nyt tulevan iPhonen 3D-tunnistuskyvyt on kyseenalaistettu. Apple saattaa vielä luopua ongelmalliseksi osoittautuneesta ominaisuudesta, jotta iPhonen lanseeraus ei viivästyisi kohtuuttomasti, arvioi Needham & Con analyytikko Rajvindra Gill, jonka mukaan Apple saattaa lykätä uuden teknologian vasta ”iPhone 8:n” seuraajaan. Näkemys perustuu alihankkijalähteisiin.

Applelta odotetaan tänä syksynä kolmea uutta iPhonea: iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat suoria seuraajia nykymalleille maltillisin uudistuksin, kun taas kolmas uusi iPhone sisältää ensi kertaa iPhoneissa OLED-näytön, joka myös kattaa etupuolen lähes täysin. 5,8 tuuman näytön alareuna on varattu toimintoalueelle, jolloin aktiiviseksi näyttöpinta-alaksi iPhone 7:n kokoisessa puhelimessa jää 5,15 tuumaa.

iPhone 8 -nimen sijaan uutuus-iPhone voi saada nimekseen iPhone Edition tai iPhone X / iPhone 10 alkuperäisen iPhonen 10-vuotisjuhlan kunniaksi.

Uuden mallin on aiemmin kerrottu voivan myöhästyä loka-marraskuulle erityisesti 3D-kameran haasteiden takia.

Uudenlaisen 3D-etukamerakokonaisuuden on povattu tuovan iPhoneen kasvojentunnistuksen sekä lisäksi kehittyneitä, Snapchatin tapaisia mahdollisuuksia lisätä maskeja kuvissa esiintyville henkilöille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom