Ykköset ja nollat sekaisin

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja andretti, 21/2/03.

 1. andretti

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/02
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Olen jo pitkään kelannut seuraavaa asiaa:
  Kaikkihan tiedämme että digitaaliset laitteet toimii binäärijärjestelmällä,toisinsanoen käsittelemällä ykkösiä ja nollia, on tai off. Myös laitteet jotka niitä lukuja käsittelee tulee aikalailla samasta muotista sarjatuotantona.
  No nyt kun otamme kaksi täsmälleen samanlaista tuotetta, vaikkapa uutta P800-puhelinta ja syötämme niihin samat softat niin on kuitenkin mahdollista että toiseen tulee bugeja enemmän ja toiseen vähemmän.
  Toki silläkin on vaikutusta, miten sitä käyttää ja ennenkaikkea mitä ohjelmia asentelee, mutta siitä huolimatta bugeja tulisi.
  niin eli mistähän tekijöistä tuo mahtais johtua?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Softaaminen ei ihan onnistu täydellisesti, laitteet eivät toimi samanlaisissa oloissa, eli kuun asento ja aurongonpilkkujen määrä, ja käyttäjän paino jne. Eli kun laitteeseen lyö SIMin sisään ja laittaa virran , laitteiden älämä lahtee niin erisuuntiikuin kaksosten syntymän jälkeen niiden siirtäminen eri perheisiin.
  Toki myös rauta ongelmat vaikuttaa, RF puolen pinetkin komentti erot voivat muuttaa softan käyttäytymistä, varsinkin jos koodi ei ole viimesenpääle kunnossa.
   

Jaa tämä viestiketju