Yhteystiedot "väärin"

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Von Kreus, 4/4/11.

 1. Von Kreus

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/09
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  7
  Kun otan SGS: llä kuvan jostain henkilöstä niin se tallentuu galleriaan josta sen sitten laitan kuvaksi yhteystietoihin ja siihen kyseisen henkilön tiedot, niin etu-,sukunimi järjestys kyseistä henkilöä haettaessa osoitekirjasta on etunimi ensin. Eli se ei olekaan oletuksena sukunimi ensin niin kuin se on silloin kun siinä ei henkilön kuvaa. Tämän järjestyksen saa vaihdettua kirjoittamalla etunimen kohdalle sukunimen joka ei tunnu oikein loogiselta. Onko tässä jokin jppo vai miksi se on niin? Myöskään siinä ei ole nimen perässä simkortin kuvaa mikä taas on kuvattomissa yhteystiedoissa silloin kun ne on tallennettu simkortille. Mikä muuten on tuo tähti kuvassa jonka saa myös pois? Onko se suosikin merkki vai mikä tarkoitus sillä on.

  Vielä se että tässäkö ei ole graafisia hymiöitä?
   
 2. kahvitahra

  kahvitahra Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/10
  Viestit:
  347
  Tykkäykset:
  29
  Ei sitä nyt jokaselle kysymykselle omaa ketjua tarvitse avata.
  Puhelimen mukana tuli ohjekirja. Sieltä löytyy noihin kaikkiin vastaus.
   
 3. apek

  apek VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/10
  Viestit:
  4749
  Tykkäykset:
  2093
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Kahvitahra ei ole tainut itse lukea ohjekirjaa, sillä mihinkään kysyttyihin kysymyksiin ei ole ohjekirjassa kerrottu vastausta.

  Mutta niin. Se tähti on tosiaan suosikin merkki. Jos tähden laittaa jonkin yhteystiedon kohdalle, niin se löytyy "suosikit" kohdasta.

  Viestiä kirjoittaessa hymiön voi luoda painamalla "menu" (vasen näppäin) ja valitsemalla "lisää hymiö". Kirjoitusvaiheessa ne näkyvät tekstihymiönä, mutta viestin lähetyksen jälkeen ne näkyvät graafisina.

  Sim-kortille ei voi tallentaa kuvallisia yhteystietoja, joten siksi kortin kuvaa ei näy. Tällöin yhteystieto on joko puhelimen muistissa, tai google tililläsi.

  Jos olet esim gmailissa luonut yhteystiedot ja laittanut siinä sukunimen ensin ja etunimen sitten (esim. meikäläinen matti), niin se näkyy puhelimessa juuri noin, koska oletuksena näyttöasetus on etunimi ensin. Mutta jos luot yhteystiedon puhelimella ja laitat etunimen ja sukunimen omille kohdilleen (gmailissa, siis selaimella käytettävä versio ei ole kuin yksi nimi kohta), niin se näkyy puhelimessa matti meikäläinen.
  Ongelman voi tietysti "korjata" poistamalla yhteystiedot ja tekemällä ne uudestaan puhelimella, jolloinka kaikkien yhteystietojen näyttämisperusteita voi muuttaa (yhteystiedot -> menu -> lisää -> näyttöasetukset), tai muokkaamalla selaimella gmailin yhteystietoihin etunimen ensin.
   
 4. kahvitahra

  kahvitahra Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/10
  Viestit:
  347
  Tykkäykset:
  29
  En ole en :D Kuhan huvikseni höpötän.

  Edit. En silti ymmärrä yksittäisille kysymyksille ketjujen avaamista, mutta eipä minun tarvitsekkaan.
  Sent from my SGS
   
 5. apek

  apek VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/10
  Viestit:
  4749
  Tykkäykset:
  2093
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Siinä puhut kyllä aivan totta, että olisihan nämä kysymykset voinut laittaa esimerkiksi "Samsung Galaxy S käyttökokemukset" ketjuun.
   
 6. Von Kreus

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/09
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  7
  Kiitos kaikille vastanneille. Sori että tuli väärään "paikkaan", mutta en omasta mielestäni?? löytänyt oikeaa paikkaa kysymyksille.
  Ps. Uusi palsta ja uusi puhelin mutta eiköhän se siitä toimenpiteet kohdallani vielä parane.
   

Jaa tämä viestiketju