Yhteysongelma: Tietokone <-> 3250

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja BetaMax, 19/5/06.

 1. BetaMax

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/5/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Ostin juuri tuon 3250:n ja siinä tuli mukana CA-53 kaapeli. Latasin ja asensin uusimman PC Suite 6.8 ohjelmiston nokian sivuilta ja kytkin kaapelin kiinni kun ohjelma käski. Kännykässä vilahtaa valkoisella pohjalla jotain tekstiä mutta niin nopeasti ettei ehdi lukemaan. Oletan että siinä vilahtaa se valikko jossa saa valita millälailla haluaa yhteyden (eli Median toisto, PC Suite, Tiedonsiirto) koska minulla on asetettu datakaapelitilaksi "Kysy yht. muodostett." mutta ei siinä ehdi mitään valitsemaan kun se vain vilahtaa siinä.

  Tietokone ei reagoi mitenkää. PC Suite ei löydä kännykkää eikä myöskään tietokone tunnista että mitään olisi kytketty USB porttiin. Jos vaihdan itse Yhteydet valikosta Datakaapelitilaan "PC Suite" ja kytken sitten kaapelin niin puhelimeen tulee teksti "PC Suite -tila käytössä" mutta mitään muuta ei tapahdu.

  Tietokone on hieman vanhahko (AMD K6 450MHz jne.) mutta sen ei pitäisi vaikuttaa asiaan. Ja tuntuu että tuossa puhelimessa olisi jotain vikaa!? Onkohan kellään ollut vastaavaa ongelmaa jollain muullakin nokian puhelinmallilla vai pitääkö tästä seuraavaksi kääntyä huollon puoleen?
   
 2. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  aika selvältä tapaukselta vaikuttaa, jos sulla on mahdollisuus kytkeä tuo puhelin jonkun muun pc:lle testausmielessä (koneessa ei tarvitse olla nokia pc suitea asennettuna) jotta voit tarkistaa pysyykö se silti vaan vilahduksena ja jos pysyy, kone huoltoon.
   
 3. BetaMax

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/5/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Pitää tänään käydä kotosalla koittamassa kun tällä kämpän romukoneella olen yrittänyt.
   
 4. Tzoni

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/06
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  Onko jotain usb ajureita mitä voisit asentaa?
   
 5. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Ja käyttöjärjestelmä on jokin vanhempi Windows jota ei PC-suiten kohdalla enää tueta?
   
 6. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Tuetut Windowsit ovat tuon tuoreimman suiten kohdalla:

  Windows 2000, Service Pack 4
  Windows XP, Service Pack 1 tai 2
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Niin no.
  onko sinulla XP tuossa, ei tuo yhdistelmä (emolevystä ja asennuksestasi riippuen) miltään itsestäänselvyydeltä kuullosta.

  Voiko tuosta kommentista päätellä että muut USB laitteet toimii ongelmitta, mukaan lukien USB muistitikut? jos näin niin miten luuri toimii jos asetuksista määrität sen massamuistiksi, tunnistaako PCse silloin siirettävän aseman?

  On aivan mahdolista että ongelma on luurissa tai kaapelissa, mutta perinteisesti ongelmat ovat PCssä (sis. softat) jos suite yhteyksiä yritetään.

  Oletan toki että luurin ollet akku buutanut.
   
 8. BetaMax

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/5/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tulin juuri kotiin ja tällä koneella näyttää toimivan ihan moitteetta. Varmaan joku ajureista johtuja vika siinä kämpillä olevassa vanhassa koneessa tjn

  XP Service Pack 1 löytyy siitä toisesta kämpillä olevasta koneesta. Muita USB laitteita en ole kokeillut kuin digikameraa ja sen kone kyllä löytää. Tosin ei aina sitäkää vaan kamera pitää käynnistää uudelleen silloin tällöin. Puhelinta olen myös buuttaillut.

  Ei auta vaikka laittaa puhelimen asetuksista datakaapelitilaksi "Tiedonsiirto" ja sitten kytkee puhelimen kiinni eli kone ei löydä puhelinta.

  Aika selvästi nyt joku USB ajureista johtuva vika tai jostain mutta puhelimessa ei ainakaa ole vikaa kun toimii tällä paremmalla koneella. Mutta mitäköhän ajureita siihen ny tietääs sitte laittaa. Tuleekos piirisarja-ajureiden mukana jotku USB ajurit jos ne vaikka koittaa päivittää tjn.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Voi ongelmia olla PCn emolevyssäkin.
   

Jaa tämä viestiketju