Mobiili.fi Yhdytkö tutkimukseen? Yli 50 prosenttia ottaisi Galaxy S7:n ennen seurustelukumppania

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S7 (vasemmalla) ja suurempi Galaxy S7 edge


  Samsung esitteli sunnuntaina uudet Galaxy S7 -puhelinmallinsa. Huippulaitteet yrittävät yhdistellä S6-mallien onnistumisia kuluttajien toiveisiin todellisen hittipuhelimen luomiseksi, ja vastaanotto vaikuttaakin hyvältä. Tuore tutkimus esimerkiksi paljastaa, että Samsung-uutuus olisi monille mieluisampi kuin lemmikki tai seurustelukumppani.

  PhoneArena raportoi CompareMyMobile-sivuston kyselytutkimuksesta, joka pyrki selvittämään käyttäjien tuntoja uudesta Galaxy S7 -älypuhelimesta. Nähtävästi kyseessä on varsin houkutteleva laite, sillä yli 50 prosenttia vastanneista ottaisi Galaxy S7:n ennemmin kuin tyttö- tai poikaystävän.

  Kyselyssä asetettiin uutuuslaitetta vastaan myös monia muita asioita. 65 prosenttia ottaisi Galaxy S7:n ennen koiranpentua ja 22 prosenttia vaihtaisi nykyisen puhelimensa uuteen Samsung-huippuun epäröimättä. Eräs yllättävimmistä tuloksista lienee, että huimat 70 prosenttia valitsi Galaxy S7:n ilmaisen Netflix-kestotilauksen sijaan.

  Tilastot muodostettiin Iso-Britanniassa tehdyistä kyselyistä, joihin vastasi 1027 henkilöä. CompareMyMobilen johtaja Ashley Turner kommentoi tuloksia: ”Tiesimme S7:n olevan iso juttu mutta se, että niin moni ottaisi puhelimen ylitse elämänkumppanin on hämmästyttävän hauskaa!”

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju