Mobiili.fi Yhdysvaltain armeija hylkää vuosia vanhat Samsung-puhelimet – uusi iPhone on nopeampi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s.


  Yhdysvaltain maavoimissa on tehty mullistava oivallus, että vuoden 2016 älypuhelin pyörittää sovelluksia sulavammin kuin vuoden 2012 älypuhelin, uutisoi DoD Buzz -sivusto.

  U.S. Army Special Operations Command eli USASOC on Yhdysvaltain maavoimien erikoisjoukko, joka vuonna 2010 kehitti Android Tactical Assault Kit- eli ATAK-nimisen älypuhelinsovelluksen sodankäynnin tueksi. Sotilaat voivat sovelluksen turvin esimerkiksi pitää yhteyttä ja hakea tietoa.

  Alkujaan Motorola Atrix -puhelimelle kehitettyä sovellusta on vuodesta 2013 asti käytetty Samsung Galaxy Note II -puhelimien kanssa. Nyt Note-puhelimien ura USASOCissa on tulossa tiensä päähän, ja tilalle halutaan iPhone 6s -puhelimet, koska ne ovat nopeampia.

  USASOCin mukaan Note II -puhelimet jumittelevat ja niitä pitää usein käynnistää uudelleen. Sen sijaan, että vuonna 2012 esitellyn puhelinmallin tilalle hankittaisiin vaikkapa nykyaikaisia Galaxy S7 -malleja, aikoo USASOC korvata laitteet iPhone 6s -puhelimilla, koska ne toimivat sulavammin ja nopeammin. Lisäksi nimettömänä pysyttelevä USASOCin edustaja kehuu, että sovellus näyttää ”uskomattomalta” iPhonen näytöllä. Samassa yhteydessä ATAK korvataan iTACilla, eli iPhone Tactical Assault Kitillä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju