Mobiili.fi Yhden peukalon liu’uttelu riittää – Word Flow -näppäimistö saapui App Storeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoftin Word Flow -näppäimistö on tunnettu parhaimmillaan hyvin nopeista kirjoitussuorituksista, kiitos sormen liu’uttamiseen perustuvan kirjoitustavan. Aiemmin Word Flow on ollut saatavilla vain Windows-puhelimille, mutta nyt näppäimistö on julkaistu myös iOS-laitteille.

  iPhoneille ja iPadeille tarkoitettu Word Flow -näppäimistö on nyt valmis ja julkaistu. Tuttuun tapaan näppäimistöllä voi kirjoittaa joko perinteisesti kirjaimia painamalla tai swipe-ominaisuudella, jossa sormea liikutetaan kirjainten välillä irroittamatta sitä näytöltä.

  iOS-version erikoisuudeksi nousee Word Flow’n omintakeinen yhden käden tila. Niin sanotussa Arc-tilassa näppäimistö kaartuu näytön toisen alalaidan ympärille. Tarkoituksena on mahdollistaa tekstin tuottaminen yhden käden peukaloa käyttämällä.

  Lisäksi näppäimistön ulkoasua voi vapaasti muokata erilaisilla taustakuvilla. Tarjolla on joukko ilmaisia kuvia sovelluksen puolesta, mutta käyttäjä voi hyödyntää myös mitä tahansa omaa kuvaansa painikkeiden taustan koristamiseksi.

  Word Flow’n iOS-versio tukee toistaiseksi vain englantia ja on julkaistu vain Yhdysvalloissa. Laajemman julkaisun aikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

  [​IMG]
  Word Flow tarjoaa omintakeisen yhden käden tilan.

  [​IMG]
  Lisää ilmettä saa taustakuvista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju