Mobiili.fi Xperia Z5 Premium paljastui videolla – huhutut ominaisuudet varmistettu?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huhutut Xperia Z5- ja Z5 Compact -älypuhelimet komeilevat iPhone 5s:n rinnalla


  Viime viikolla yllättävät tietovuodot paljastivat upouuden Xperia Z5 -version. Tuttujen Z5 ja Z5 Compact -mallien lisäksi Sonylta odotetaan huipputarkalla näytöllä varustettua Xperia Z5 Premium -puhelinta. Nyt kyseisestä on saatu lisätietoja, kiitos eilen verkkoon vuotaneen videon.

  GR1-käyttäjän YouTubeen lataamalla videolla on nähtävissä Sony-edustajan haastattelu. Nähtävästi haastattelu on tehty ranskalaista Clubic-sivustoa varten. Videosta kertoi Gizmodo.

  Haastattelun ohessa videolla esitellään Sonyn uusia Xperia-lippulaivoja. Keskustelu vaikuttaa varmistavan, että luvassa on todella kolmas Z5 Premium -versio, jonka vetonaulaksi on huhuttu tarkkaa 4K-näyttöä.

  Lisäksi videolta selviää, että puhelimissa on 23 megapikselin kamerat ja sormenjälkitunnistimet kyljissä. Myös painikkeiden sijoittelu poikkeaa aiempien tietojen mukaisesti totutusta. Muilta osin uudet Z5-mallit ovat tuttuun tapaan muotoillut ja vedeltä suojatut.

  Todisteet kolmen mallin ominaisuuksien puolesta ovat kerääntyneet jo tuntuviksi. Tästä huolimatta vuototiedot kannattaa ottaa vastaan varauksella. Xperia Z5 -kattaus varmistuu lopullisesti jo ylihuomenna 2. syyskuuta, kun Sony esittelee uutuuksiaan IFA-messuilla Berliinissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju