Mobiili.fi Xperia Z5 Compact nähty vuotokuvassa – Uudet Sony-huiput julki ensi kuussa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Xperia Z5 Compact


  Berliinissä järjestettävät IFA-messut lähestyvät. Odotettavissa on tuttuun tapaan useita uusia puhelinjulkistuksia. Muiden yhtiöiden mukana myös Sonylta odotetaan uusia huippupuhelimia. Nyt toinen näistä, pienikokoisempi Xperia Z5 Compact, on nähty vuotokuvassa.

  Virallisen oloinen mainoskuva esittelee oletettavasti tulevaa Xperia Z5 Compact -älypuhelinta. Puhelin on nähtävissä vain takaa päin, eli parhaiten esillä ovat vain alalaidan Xperia-logo sekä kamera salamavaloineen. Xperia Blogin mukaan elementtien asettelu vastaa aiemmin nähtyjä materiaaleja.

  Toinen huomionarvoinen seikka on laitteen fyysisten näppäinten asettelu. Aiempien huhujen mukaan uusissa Xperioissa äänenvoimakkuudensäädin olisi aseteltu alemmas kun aiemmin, lähelle kamerapainiketta. Uudessa kuvassa nämä elementit voidaan jälleen nähdä vasemman kuljen alalaidan tuntumassa, mikä vaikuttaisi vahvistavan kyseisen tiedon.

  Puhelimen koko vaikuttaa sekin uudessa kuvassa aiempia vuotokuvia vastaavalta. Todennäköisesti Xperia Z5 Compact on siis edelleen alle viisituumainen versio kookkaammasta Z5:stä.

  Sekä Xperia Z5:n että Xperia Z5 Compactin julkistuksen odotetaan tapahtuvan syyskuun alussa IFA-messujen tuntumassa. Huhuttujen teknisten tietojen ja kuvien tarjoamien paljastusten varmistumista ei siis tarvitse odottaa enää pitkään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju