Mobiili.fi Xperia Z2, Z3 ja Z3 Compact päivittyvät viimein – uusittu kamera ja Marshmallow-herkut

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusimman Android-version saatavuus laajenee jälleen. Tällä kertaa jakajana on Sony ja vastaanottajina vanhempien Xperia-lippulaivapuhelinten omistajat.

  Viime kuussa Sony aloitti Android 6.0 Marshmallow’n jakelun uudemmille Xperia-laitteille. Tuolloin odotetun päivityksen saivat Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ja Xperia Z5 Premium. Samaan hengenvetoon yhtiö kuitenkin lupasi, että huomiota annetaan myös vanhemmille laitteille piakkoin.

  Nyt Xperia Z2, Xperia Z3 ja Xperia Z3 Compact näyttävät liittyneen mukaan Marshmallow-leiriin. Xperia Blogin mukaan päivityksen jakelu koskee toistaiseksi vain tiettyjä laiteversioita. Z2:sta mukana ovat D6503-versiot, Z3:sta D6603-versiot ja Z3 Compactista D5803-versiot. Odotettavissa kuitenkin on, että jakelua laajennetaan lähiaikoina kaikille Z2-, Z3- ja Z3 Compact -versioille.

  Marshmallow-päivityksen myötä Xperia puhelimet saavat muun muassa uusitun kamerakäyttöliittymän ja laajemmat mahdollisuudet sovellusten käyttöoikeuksien hallintaan. Lisäksi mukana saapuu joukko Android-tietoturvapäivityksiä.

  [​IMG]
  Sony Xperia Z2 eri väreissä.

  [​IMG]
  Sony Xperia Z3 ja Xperia Z3 Compact.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju