Mobiili.fi Xperia-puhelinten omistajat huomio: Sony aloittaa Android Marshmallow -päivitysten jakelun

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sony on aloittanut Android Marshmallow -päivitysten jakelun uusiin Xperia-laitteisiinsa, joista ainakin Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ja Xperia Z5 Premium tulevat saamaan uuden ohjelmistoversion lähiaikoina. Päivitykset alkoivat yhtiön kotimaassa Japanissa jo viime keskiviikkona ja muualle maailmaan niiden voidaan odottaa laajenevan asteittain.

  Päivityksen myötä käyttöliittymä saa kasan Googlen Android Marshmallowista tuttuja uudistuksia, minkä lisäksi Sony on tuonut mukaan omia viilauksiaan koskien muun muassa kameraa ja käyttöliittymän ulkonäköä. Yleisesti ottaen päivitys jatkaa pitkään vallalla ollutta trendiä, jossa käyttöliittymästä tehdään aiempaa pelkistetympi ja yksinkertaistetumpi.

  Ensikommenttien perusteella Marshmallow-päivitys on otettu hyvin vastaan ainakin Japanissa, Thaimaassa ja Venäjällä. Koska päivitysten maakohtaista levitystä laajennetaan yleensä nopeasti, voidaan päivitystä odottaa Suomeenkin lähiaikoina. Myöhemmässä vaiheessa Marshmallowia voi suurella todennäköisyydellä odottaa myös muille Sonyn lippulaivamalleille, kuten puolitoista vuotta sitten julkaistuille Xperia Z3:lle ja Xperia Z3 Compactille.  [​IMG]
  Sony Xperia Z5 vaaleanpunaisessa värissä.

  [​IMG]
  Xperia Z5:n valkoinen versio.

  [​IMG]
  Vanhempi Xperia Z3 Compact, jolle päivitystä joutuu vielä odottamaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju