Mobiili.fi Xiaomin tehopuhelin Mi Note 2 näkyvillä uusissa vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Halvoista älypuhelimistaan ja muistakin elektroniikkatuotteistaan tunnetun Xiaomin uutuuspuhelin on paljastunut tuoreissa vuotokuvissa. Oletettavasti Xiaomi Mi Note 2 -nimellä kulkeva puhletti on seuraaja nykyiselle Mi Notelle ja kilpailee muun muassa Samsungin Galaxy Note 7:n kanssa.

  Teknisiltä tiedoiltaan Mi Note 2 käyttää huhujen mukaan Qualcommin Snapdragon 820 -suoritinta tai mahdollisesti uudempaa Snapdragon 821:tä. RAM-muistia puhelimessa on ennätykselliset kuusi gigatavua ja tallennusmuistiakin mallista riippuen 64 tai 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin tuleva 7.0 Nougat -versio, joka käyttää Xiaomin omaa MIUI-käyttöliittymää.

  Mittojensa puolesta Mi Note 2:n uskotaan kuuluvan samaan kokoluokkaan Galaxy Note 7:n kanssa ja käyttävän 5,7 tuuman näyttöä. Mahdollista on myös astetta pienempien 5,5 tai 5,6 tuuman näyttöjen käyttäminen puhelimessa. Näytön resoluution uskotaan jäävän FullHD-tarkkuuteen, joten ainakaan näillä näkymin Xiaomi ei ole lähdössä mukaan 2K- tai 4K-näyttöjen kisaan.

  Nyt vuotaneet kuvat Xiaomin tulevasta Mi Note 2:sta ovat nähtävissä alta. Virallisesti Xiaomin odotetaan esittelevän puhelimen syyskuun puolivälissä.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju