Mobiili.fi Xiaomin seuraavat huippupuhelimet Mi Note 2 ja Mi Note 2 Pro julkaistaan marraskuussa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alkuperäinen Mi Note.


  Xiaomi sai vasta tällä viikolla julkistettua uudet Mi 5s ja Mi 5s Plus -lippulaivaälypuhelimensa. Jo marraskuussa pitäisi huhujen mukaan kuitenkin olla seuraavien uutuuksien vuoro, kun suurempaan kokoon täysin painottuva Note-sarja on saamassa jatkoa.

  Tulossa pitäisi olla sekä Mi Note 2 sekä sen huippuversio Mi Note 2 Pro.

  Tunnettu kiinalaisanalyytikko Pan Juitang kertoi tietonsa tulevasta julkaisuaikataulusta Weibo-palvelussa.

  Lisäksi samalla hän kertoi Mi Note 2:n olevan tulossa 5,7 tuuman näytöllä, joka kaartuisi molemmilta sivuiltaan Samsungin Galaxy Note7:n ja sen muiden edge-mallien tavoin. Myös Mi 5s Plussassa on 5,7 tuuman näyttö, mutta kaarevuutensa lisäksi Mi Note 2 eroaisi siitä myös korkeammalla 2560×1440 pikselin tarkkuudellaan.

  Mi Note 2 -huhuja on kuultu jo aiemminkin. Niiden perusteella puhelimiin odotetaan myös ainakin Pro-malliin Qualcommin tehokkainta Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriä. RAM-muistia tulisi olemaan 4 tai 6 gigatavua ja tallennusmuistia joko 64, 128 tai 256 gigatavua. Puhetta on tosin aiemmin ollut jopa 8 gigatavunkin RAM-muistista, mutta tämä ei välttämättä lopulta toteudu joidenkin lähteiden mukaan.

  Ennakkohuhuissa ei ole vielä selvyyttä kaikista yksityiskohdista. Mahdollista on, että toiseen Mi Note 2 -malleista tulisi myös kaksoiskamera. Näin Xiaomi toimi jo Mi 5s:nkin yhteydessä, joista vain Plussassa on kaksi kameraa takana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju