Mobiili.fi Xiaomin 5,5-tuumainen metallipuhelin sai uuden version – kovempi kamera, uusi järjestelmäpiiri

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xiaomi Redmi Note 3:n Snapdragon-versio


  Xiaomi on tehtaillut Redmi Note -puhelimia tiukkaan tahtiin. Viime vuoden elokuussa näimme Redmi Note 2:n, jota seurasi jo ennen vuoden loppua Redmi Note 3. Nyt kyseinen puhelinmalli on saanut uuden, monilta osin parannellun version.

  Tänään Xiaomi paljasti uusitun version Redmi Note 3 -älypuhelimestaan. Laite korvaa alkuperäisen Note 3:n Helio X10 -järjestelmäpiirin kuusiytimisellä Snapdragon 650 -piirillä, jossa on kaksi ARM Cortex A72 -ydintä ja neljä A53-ydintä. Lisäksi mukana tulee tuki nopeille 4G+-yhteyksille.

  Myös takakamera on saanut päivityksen 13 megapikselistä 16 megapikseliin. Kameran kehutaan pystyvän nopeaan 0,1 sekunnin automaattitarkennukseen. Laitteen etupuolella on edelleen viiden megapikselin kamera.

  Suurin osa metallipuhelimen tekniikasta on kuitenkin ennallaan. Redmi Note 3:n uudessa variantissa on 5,5-tuumainen Full HD -näyttö, sormenjälkitunnistin sekä joko kaksi gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa tai kolme gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Akun koko on käytännössä sama, nousten 4050 milliampeerituntiin.

  Uuden Redmi Note 3:n hinta on halvemman mallin kohdalla 999 juania eli noin 150 euroa. Muistirikkaamman mallin hinta jää toistaiseksi pimentoon, mutta aiemman mallin perusteella hinta voisi asettua 1200 jenin eli noin 180 euron tienoille.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju