• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Xiaomi Redmi Note 3 (190€)

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.7.2016
Viestit
6
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
OnePlus 3
Takuu
Mahdollisesti
Kuitti
On
SIM-lukittu
Ei
Väri
Hopea
Tallennustila
16GB
Kunto
Kuin uusi
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
190€
Sijainti
Hämeenlinna
Toimitustavat
Postipaketti, Postiennakko
Myyjän nimi
Eero Salminen
Myyjän sähköposti
eero.salminen@outlook.com
Kiinasta tilattu Xiaomi Redmi Note 3, joka on ollut käytössä todella vähän. Ei juurikaan käytönjälkiä. Puhelin alkuperäisessä paketissaan ja mukaan kuuluu USB-kaapeli ja laturi, joka on Kiinan markkinoille suunnattu. Halutessasi voin laittaa mukaan myös adapterin, jonka avustuksella laturi toimii myös Suomessa.

Ostin Redmi Note 3:n testattavaksi SuomiMobiili uutissivustolle ja nyt myyn tämän upean laitteen eteenpäin, koska itsellä ei juurikaan sille käyttöä. Kyseessä on upea laite hintaluokassaan, voit käydä lukemassa arvostelun täältä: Arvostelussa Xiaomi Redmi Note 3 – kiinalainen puhelin yllättää jälleen

IMG_9451.JPG IMG_9437.JPG
 
Viimeksi muokattu:

XYZ

Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
4.3.2016
Viestit
33
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
XZ Premium
Morientes,

155 € posteineen ??
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom