Mobiili.fi Xiaomi paljastanut jo lähes kaiken huippupuhelimestaan – nyt kameraa vertaillaan iPhone 6:n...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xiaomin pääjohtaja Lin Bin vertailee iPhone 6:n ja tulevan Xiaomi Mi 4c:n etukameroita keskenään


  Kiinan Appleksikin tituleerattu Xiaomi esittelee huomenna uuden huippupuhelimen nimeltään Xiaomi Mi 4c. Pikku hiljaa yhtiön johdossa työskentelevät henkilöt ovat paljastaneet puhelimen ominaisuuksia. Nyt yhtiön pääjohtaja ja perustaja Lin Bin on hehkuttanut tulevan Mi 4c:n etukameraa, kertoo TechGrabble.

  Lin Binin mukaan Xiaomi Mi 4c:ssä on viiden megapikselin etukamera 85 asteen laajakulmalinssillä. Hänen mukaansa yhteen etukameralla otettuun kuvaan mahtuu jopa 6-7 ihmistä. Binin julkaisemassa kuvassa etukameraa verrataan Applen iPhone 6:n kameraan – luonnollisesti Xiaomin laitteella otettu kuva on huomattavasti parempi. Kyseessä on kuitenkin vuoden vanha iPhone ja Apple vaihtoi 1,2 megapikselin etukameran viiden megapikselin kameraan iPhone 6s:ssä. Mi 4c:n takakameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

  Bin on myös varmistanut muutamia muita ominaisuuksia. Mi 4c:ssä on Qualcommin valmistama Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, edeltäjäänsä nopeammat verkkoyhteydet, kaksi SIM-korttipaikkaa 4G-tuella ja uudenlainen pakkaus. Itse puhelin tulee saataville ainakin vaaleanpunaisena, mutta puhelin tullee myös ainakin valkoisena ja mustana.

  Mi 4c:n hinta sijoittunee noin 200 dollarin tietämille. 16 gigatavun versiossa olisi kaksi gigatavua RAM-muistia, kun taas 32 ja 64 gigatavun versioissa käyttömuistia olisi kolmen gigatavun verran. Aiempien tietojen mukaan puhelimessa olisi viiden tuuman Full HD -näyttö ja laitetta valmistettaisiin vain 100 000 kappaletta. Normaalisti Xiaomi on myynyt laitteensa loppuun todella nopeasti.

  [​IMG]
  Xiaomi Mi 4c tulee saataville ainakin vaaleanpunaisena

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju