• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Xiaomi Mi Mix 2 128GB Global (Musta)

Tila
Ei auki vastauksille.

Kallekama

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
13.3.2005
Viestit
558
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Poco F3
Takuu
Ostettu 5.10.2017 Kiinasta (eli on kai)
Kuitti
Saatavilla
Väri
Musta
Tallennustila
128GB
Kunto
Hyvä
Vaihto
Mahdollisesti
Hintapyyntö
260e
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto, Posti, Postiennakko
Myyjän nimi
Pauliina
Myyjän puhelinnumero
0408204387
Hei, myynnissä olisi täältä pari viikkoa sitten ostettu Xiaomi Mi Mix 2 128GB, joka jäi tarpeettomaksi.
Puhelimessa on valoa vasten nähtävillä muutama hiusnaarmu, mutta näyttö sekä takakuori ovat moitteettomassa kunnossa.
Mukaan tulee myyntipaketti sekä käyttämätön lasikalvo.

Tarjous 260e torstai-iltaan asti.
Sen jälkeen lähtee muualle myyntiin.
 

Liitteet

 • mixmix1.jpg
  mixmix1.jpg
  245.1 KB · Katsottu: 166
 • mixmix2.jpg
  mixmix2.jpg
  311.9 KB · Katsottu: 178
 • mixmix3.jpg
  mixmix3.jpg
  287.3 KB · Katsottu: 176
 • mixmix4.jpg
  mixmix4.jpg
  289.5 KB · Katsottu: 148
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom