• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Siirretty Xiaomi Mi Max 6,44" 3/32GB 1kk vanha, Turku

Tila
Ei auki vastauksille.

nimezis

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
29   0   0
Liittynyt
18.9.2003
Viestit
774
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Android
Takuu
On Espanjassa
Kuitti
On sähköinen
Väri
Valkoinen/hopea
Tallennustila
32Gb lajenettavissa 128Gb:n MicroSD:lla
Kunto
Pieni kauneusvirhe takana, kulmassa
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
300€
Sijainti
Turku
Toimitustavat
Nouto tai PE tarkastuksella, jolloin 15eur ensin minun tililleni.
Myyjän nimi
Nimezis
Myyjän sähköposti
nimezisATgmail.com
Myyjän puhelinnumero
nolla4681046nolla8
Myytävänä on reilun kk vanha Xiaomi Mi Max phablet
6,44" -kirkas IPS näyttö, 32GB ROM 3Gb RAM, Qualcomm Hex650 1,8MHz prossu, 16mpix takakamera, 4k video, 5mpix front, akku 4850mA riittä 2-3 päiväksi. Ei suomen kieliä mutta suominäppis ja oikoluku on, 100 muuita kieliä, mm Englanti, kansainvälinen malli, 4G/LTE toimi Suomessa kaikilla kortilla. 2xkorttipaikka toinen voi käyttä microSD:lle tai Micro/nano sim-kortille
Takakulmassa on pieni kolhu muovissa, ei haitta mitenkään käyttöä.
Toimitus tehtaan paketissa jossa on puhelin, laturi ja USB-piuha.

Speksit/review: http://www.phonearena.com/phones/Xiaomi-Mi-Max_id10044/fullspecs

uuden Tabin tieltä.

Tässä on kuvia puhelimesta ja sen kameran suorituksesta
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom