• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Xiaomi Mi Max 3 (China rom)

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.11.2018
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Xiaomi Mi Max 3
Takuu
6kk myyjältä
Kuitti
Ebay ostovahvistus/kuitti
SIM-lukittu
Ei lukittu
Väri
Musta
Tallennustila
4/64 GB
Kunto
Kuin uusi
Vaihto
Xiaomi Pocophone F1 tai parempi
Hintapyyntö
270€
Sijainti
Vihti
Toimitustavat
Posti, haku!
Myyjän nimi
Tino
Myyjän sähköposti
tino.helle@outlook.com
Myyjän puhelinnumero
0442632742
Puhelimessa palvellut xiaomi.eu rom, puhelin kiinan markkinoille tarkoitettu (China rom)
bootloader lukossa 25.11 asti jos haluaa avatun puhelimen. Global versiota en ala asentelemaan, antiroll back vapaa! ostettu 26.8.2018
 

emp2u

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2006
Viestit
60
Reaktiopisteet
24
Puhelinmalli
Samsung A71
Globalia saa n. 300 euron pintaan Suomesta, tarjotaan 230e sis. postit.
Saisko kuvia?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.11.2018
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Xiaomi Mi Max 3
Puhelin saanut osakseen panssarilasin nilkin (cp+) silikoni kuoret jotka peittävät takaanta ja näyttöä edestä hiukan! näitä et joudu edes odottamaan. vielä 2m latauskaapeli ja smart mirror flipcover jota en saanut pelaamaan (heijastaisi kellon puhelut läpän läpi) ja jos on tarve metallinen otg..

Puhelimesta haluaisin 255e jos posti kustaaIMG_20181112_142239.jpg IMG_20181114_072529.jpg Screenshot_2018-11-14-07-32-26-261_com.android.settings.png
 
Viimeksi muokattu:

emp2u

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2006
Viestit
60
Reaktiopisteet
24
Puhelinmalli
Samsung A71
Tarjous peruttu, tilasin uuden globalin.
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom