Mobiili.fi Xiaomi laajentaa läppäreihin – ensimmäiset kuvat tietokoneesta julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Puhelinvalmistajana tunnettu Xiaomi on laajentamassa tietokonevalmistajaksi. Mi Notebook -nimisestä kannettavasta on liikkunut tiedonmuruja pitkin kesää. Nyt saatavilla ovat ensimmäiset kuvat tulevasta laitteesta.

  Verkkoon on vuotanut kaksi kuvaa, jotka esittelevät oletetusti Xiaomin kannettavaa tietokonetta. Toisessa kuvassa nähdään Mi Notebookin sivuprofiili. Laitteen oikealta sivulta löytyy USB-C-liitäntä ja USB 3.0 -liitännäksi uskottu lisäportti. Toinen kuva taas esittelee laitteen näppäimistöä läheltä. Pääosassa ovat nuolinäppäimet, jotka toimivat myös erilaisina järjestelmäpainikkeina. Molemmat kuvat löydät artikkelin lopusta.

  Huhujen mukaan Mi Notebook on varustettu Intel Core i5 -suorittimella, kahdeksan gigatavun RAM-muistilla ja 256 gigatavun SSD-tallennustilalla. Paketin hinnan uskotaan olevan noin 3999 juania eli 590 euroa.

  [​IMG]
  Mi Notebook Pron tiedot muiden kannettavien rinnalla.


  Lisäksi Xiaomilta odotellaan erillistä Pro-versiota, jonka on määrä nostaa panoksia Core i7 -suorittimella, GeForce GTX 970M -näytönohjaimella, 16 gigatavun RAM-muistilla ja 512 gigatavun SSD-tallennustilalla. Korkeammat tehot nostavat näillä näkymin hinnan 6699 juanin eli noin 985 euron tienoille.

  Mi Notebookin esittelyn odotetaan GizmoChinan mukaan tapahtuvan jo huomenna 27. heinäkuuta. Tuolloin kuulemme siis Xiaomin viralliset aikeet ja laitteen ominaisuudet.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju