Xiaomi ei ota osaa Mobile World Congressiin – uudet huippupuhelimet vasta myöhemmin?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Kiinalaisen Xiaomin odotettiin julkistavan uudet Mi 6 -huippupuhelimensa jo Mobile World Congressin yhteydessä, mutta nyt on käynyt ilmi, ettei yhtiö aio ottaa osaa tapahtumaan lainkaan.

Xiaomin päätös jättää mobiilialan vuotuinen jättitapahtuma MWC tänä vuonna väliin liittyy juurikin uutuustuotteiden puutteeseen. Viime vuonna se esitteli MWC:ssä Mi 5 -puhelimet. Tänä vuonna Xiaomi julkisti jo Las Vegasissa CES-messuilla valkoisen version erikoispuhelimestaan Mi MIXistä, uuden televisiomallin ja muita uutuuksia.

Xiaomin kansainvälistä liiketoimintaa vetänyt Hugo Barra on myös ilmoittanut lähtevänsä Xiaomilta helmikuun aikana. Barran uusi työpaikka on Facebookin virtuaalitodellisuuden johtajana. Barran lähtö ei kuitenkaan ole syy Xiaomin päätökselle jättää MWC väliin, toteaa TechCrunch.

Uusia Mi 6 -puhelimia odotetaan ainakin kolmena eri versiona. Puhelimeen on tulossa myös Qualcommin uusi Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, joka saattaa olla yksi syy viivästyvään julkistukseen. Raportoidusti huhtikuulle asti koko Snapsragon 835 -tuotanto on päätymässä Samsungin uuteen Galaxy S8 -puhelimeen, mikä vaikeuttaa muiden valmistajien suunnitelmia. Esimerkiksi LG on on päätynyt tuomaan uuden G6-lippulaivaälypuhelimensa markkinoille viime vuoden Snapdragon 821 -piirillä. G6 tullaan julkistamaan jo MWC:ssä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom