X640 akun kesto

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja yarr, 26/10/05.

 1. yarr

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Hommasin tuon samsungin x640-mallin tässä muutama viikko sitten ja akkua olen saanut ladata nyt joka 4. tai 5. päivä. Onko tämän kyseisen mallin vakioakku näin lyhytkestoinen vai onko sama kuin joissain muissa uusissa puhelimissa kuulemma on eli kun on vähän aikaa ollut puhelin käytössä niin alkaa akkukin kestämään kauemin?
   
 2. albatross22 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/05
  Viestit:
  1084
  Tykkäykset:
  0
  Moderneissa puhelimissa tuo on ihan normaali toiminta-aika. Samsungeissa aina vähän lyhyempi toiminta-aika verrattuna esim. Nokian series-40 puhelimiin tai Sony Ericssonin vastaaviin. Positiivista kuitenkin on että toiminta-aika pitenee koko ajan Samsungin uusissa malleissa. Esimerkiksi kun ostin Samsung C100:en uutena aikoinaan sai ladata akkua joka päivä jos vähänkään käytti puhelinta.

  Esimerkiksi kameran käyttö ja muutenkin normaali "räplääminen" kuluttaa paljon virtaa. Joten sanoisin että saat olla tyytyväinen kuin akku kestää noinkin pitkään. On mahdotonta päästä tänään samoihin toiminta-aikoihin, kun esim. jossain Nokia 6310(i) tai jossain mustavalko-näyttöisessä puhelimessa on.
   

Jaa tämä viestiketju