X6:n kuulokeliitäntä ja kuulokkeet

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Escelinen, 23/6/10.

 1. Escelinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  C5
  Mulla jäi edellisestä puhelimesta 2.5 plugilla Nokia Sennheiser HF -läppäkuulokkeet, joita ajattelin hyödyntää X6:ssa, koska juostessa X6:n mukana tulevat kuulokkeet ei ole niin käytännölliset. Ostin Nokian alkuperäisen adapterin 2.5 -> 3.5 mutta kun ne kytkee puhelimeen, liitintä liikutettaessa vasen kanava aina katoaa/pätkii. Kokeilin myös normi 3.5 stereokuulokkeilla ja sama efekti. Ainoastaan X6:n alkuperäiset toimii pätkimättä. Itseasiassa minulla on 2 adapteria eikä kummallakaan toiminut sen paremmin.

  X6 tuli juuri takuuhuollosta, osittain saman vian takia. Silloin millään kuulokkeilla ei toiminut moitteetta. Nyt täysin uusi puhelin koneisto vaihdettuna, joten liitin pitäisi olla kunnossa eikä sitä ole edes vielä käytetty oikeastaan ollenkaan.

  Onko X6-yhteensopivia HF läppäkuulokkeita, jossa sanka menee niskan takaa?
  Entä miksei BH-503 ole X6-yhteensopiva. Siinä olis sanka ja läpät ok, mutta ei löydy yhteensopivuuslistoista, vaikka bluetooth?!

  Vielä samalla rahalla kysyn :eek:) onko nämä pehmeillä napeilla (tulpilla) varustetut kuulokkeet ok liikunnassa vai putoileeko yhtä herkästi kuin vanhanmallin superlon-pintaiset muovinapit?

  Kiittää ja kumartaa...
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Ovat yhteensopivat. Nokian sivuilta olet ilmeisesti katsonut yhteensopivuustaulukkoa. Ne eivät valitettavasti pidä paikkaansa aina. Kannattaa katsastaa myös BH-505-kuulokkeita, jos samantyylisiä etsii.
   

Jaa tämä viestiketju