X460 sammuilee itsekseen.

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Sciuromorph, 30/12/04.

 1. Sciuromorph Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/04
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  241
  Puhelinmalli:
  Honor 8 Lite Blue
  Onko kellään muulla tullut vastaan sellaista, että puhelin sammuu itsekseen? Ihmettelin tuota omalla osallani kun muutaman kerran puhelin oli sammunut vyökotelossa (Samsungin oma kotelo). Eilen sitten totesin, että kun puhelinta puristi hieman alareunasta niin, että puhelimen runko ja akku painuivat toisiaan vasten, puhelin sammui. Sain asian korjattua laittamalla hieman taiteltua paperia alareunaan puhelimen runkoon, kosketusnastojen väliin. Puhelin ei ole kuin muutaman viikon ikäinen, onko tuo jokin yksilöllinen vika, vai onko useammassa kappaleessa sama ongelma? Samoin kysyisin tuosta vyölaukusta, siinä on tuollainen metallinen klipsi josta sen voi laittaa kiinni vyölle, mutta laukun sisäpuolelle tulee vuorausten läpi klipsin kohdalla jotakin liimaa, joka sotkee ja tahmaa ikävästi puhelimen. Samoin puhelimen takakanteen (=akkuun) on tullut naarmuja jotka ilmeisesti tuo klipsi vuorauksen läpi painaa... Onko muilla tuosta vastaavia kokemuksia?
   
 2. Bomb Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  3
  Kotelosta ei kokemuksia, joten siihen en osaa kommentoida, mutta tuossa puhelinta koitin vähän puristella, muttei sammunut. Kerrotko tarkemmin, mistä kohtaa painamalla sait puhelimen sammumaan ja millaista voimaa piti käyttää? Kun ei ihan naama punaisena uskalla kuitenkaan ruveta puristelemaan, vaikka tukevan oloinen rakenne puhelimella onkin :)

  Mutta alustavasti siis veikkaisin yksilövikaa.
   
 3. Sciuromorph Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/04
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  241
  Puhelinmalli:
  Honor 8 Lite Blue
  Joo, ei kannata puristaa testimielessä rikki :)

  Ihan siitä näppäinten alapuolelta puristamalla tuo meni pimeäksi. Muuten vielä ymmärtäisi, mutta kun akun ja puhelimen kosketuspiikit ovat juuri sillä kohdalla... Jos olisivat yläreunassa, niin voisi ymmärtää että kosketus katoaisi.
  Sitten tuossa huomasin sellaisenkin, että työkaverin kanssa puhuttuani naksautin läpän alas saman tien puhelun päätyttyä odottamatta, että puhelin palasi vielä normaaliiin näyttötilaan, ja puhelimelta karkasi siinäkin taju...

  Pitäisi kai kiikuttaa höpötin huoltoon, mutta taitaa kestää tovin ennenkuin saa sen takasin sieltä eteläisestä Suomesta.
   
 4. HenryL Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  13/11/04
  Viestit:
  127
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Eipä sammunut omanikaan, kun sitä puristelin.
   
 5. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6915
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
  Kannattaa jo kyllä viedä puhelin huoltoon ihan suosiolla...valitettavasti vain Samsungilla huolto voi hetken kestää koska ne huolletaan Suomessa vain Helsingissä. :/
   

Jaa tämä viestiketju