x460-ongelmia

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Naanna, 5/9/05.

 1. Naanna

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/3/04
  Viestit:
  91
  Tykkäykset:
  0
  Ostin tänään otsikon mukaisen puhelimen. Pikaisen käytön jälkeen huomasin, että puhelin tykkää sammua ihan itsekseen milloin sattuu. Soitin Gigantin asiakaspalveluun (josta puhelimen ostin) ja lupasivat vaihtaa puhelimen uuteen, vaikka epäilivätkin vian olevan ehkä sim-kortissa. Puhelin kuitenkin vaihdettiin ja kokeiltiin kaupan sedän kanssa, että toimii eikä sammuile. Kotona oman sim-kortin kanssa tämä uusikin puhelin alkoi taas sammuilemaan, kuin myös miehen sim-kortin kanssa kokeiltaessa. Otin yhetyttä myös Saunalahden asiakaspalveluun (tämän tarjoajan kortti käytössä) ja sielllä tälläisestä ongelmasta ei oltu kuultukaan. Lupasivat kuitenkin lähettää uuden kortin. Myös multimedia-asetusten kanssa on ollut suuria ongelmia. Puhelin sammuu heti kun yrittää tilata esim. soittoääniä, eikä siis niitä voi koskaan tallentaa.
  Eli, kertokaapa nyt asiantuntijat, onko vika puhelimissa vai sim-korteissa? Joka tapauksessa palautan puhelimen huomenna.
   
 2. Naanna

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/3/04
  Viestit:
  91
  Tykkäykset:
  0
  Vika selviskin tuolta toisesta keskustelusta: viallinen softa, eli BEB3!!! Miten voi olla, että Gigantissa ei tästä tiedetty? Osaatteko sanoa voiko Giganteissa päivittää softan BED1:een, vai pitääkö mennä muualle?
   
 3. Peurasaari

  Peurasaari Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  1033
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  En usko että päivitys onnistuu gigantissa...taitaa olla powermillin heiniä. Varmasti gigantissa tiesivät. Toi ongelmahan ollut jo pitkään tiedossa.
   

Jaa tämä viestiketju