X-700 muistikorttiongelma, apua kaivataan!

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja xaff, 7/1/07.

 1. xaff

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Eli minulla on Samsung SGH-X700-matkapuhelin, johon ostin muutama päivä sitten Kingstonin 1 gigan muistikortin.
  Kokeilin laittaa muistikortin tyhjänä kännykkään, ja kännykkä löysi ja tunnisti muistikortin heti. Sitten latasin muistikortille musiikkia paketin mukana tulleen adapterin avulla (Koneessani on siis sisäänasennettu muistikortinlukija).
  Kun yritin tämän jälkeen tyrkyttää korttia puhelimeen, puhelin ilmoitti että muistikortti löydetty tai jotain sellaista ja ylhäälle syttyi muistikortin merkki. Mutta hetken päästä merkki katoaa ylhäältä, ja puhelin ei enää löydäkään muistikorttia?! Yritän laittaa sitä sisälle yhä uudelleen ja uudelleen mutta sama vain toistuu.
  No, tyhjensin muistikortin tietokoneella, ja kokeilin laittaa muistikorttia tyhjänä taas sisälle, mutta ei toiminut.

  Eli mitä minun pitäisi tehdä jotta saisin muistikortin pelaamaan kyseisessä puhelimessa?
  Muillakin oli ollut kyseisiä ongelmia, mutta miten ratkaisitte ne?

  Nopeita vastauksia, kiitos jo etukäteen!
   
 2. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Itse en tuota ratkaissut, joten myin kortin:) mutta nuo sanovat, että kun käyttää virrat pois niin tulee kortti takas, itsellä ei kyllä aina tuokaan toiminut.
   
 3. deathmetal

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Muistikortti

  Moi.

  Olisiko kortti vaan luurille liian iso? Luin täältä tai jostain muualta että olisi ongelmia ollut gigan kortin kanssa. Itselläni on sama puhelin ja San Disk 512 meganen kortti. Koputetaan puuta mutta kertaakaan ei ole kortti ryppyillyt.
   
 4. xaff

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Hmm

  Ei ole gigan kortti liian iso, kysyin kyllä samsungin asiakaspalvelusta. Muistikortin myyjäkin vakuutti kortin sopivan puhelimeen.. Pitäisikö mennä palauttamaan ja vaihtamaan esim. Sandiskin korttiin?
   
 5. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Näyttää olevan niin, että yksikään Samsung x700 toimi oikein muistikortin kanssa. Täsmälleen sama vika minullakin: toimi hetken, sitten ei enää toiminut. Soitin maahantuojan tukeen, joka veikkasi korttia vialliseksi (uusi 1 gigan Verbatim). Sanoi, että yhdelläkään Sandiskilla ei ole jättänyt toimimatta.

  Myyjäliikkeessä kokeiltiin gigan Sandiskilla - sama juttu: muistikortin kuva ilmestyy hetkeksi näytön yläreunaan ja häviää sitten.

  Odottelen huollon ruuhkan hälventymistä, jotta saan lähetettyä joulukuun taitteessa ostamani puhelimen jo toista kertaa takuuhuoltoon :-/

  Te, joilla on tuo ongelma: mikä softaversio teillä on luureissanne?

  Kertokaapa myös rautaversio. Molemmat pystyy tarkistamaan huoltotilassa. Sen saa aktivoitua kun perustilassa näppäilee

  *#8999*8378#
   
 6. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Softa: X700XBFA2
  Laite: MP 1.300

  Itse kun käytin paikallisessa gigantissa luuria niin kokeilivat SanDiskin 1Gigasella ja toimi.
  Samsungilta vielä kysyin s-postilla tukeeko tämä laite yleensäkään 1Gb kortteja, niin vastauksessa mainittiin suunnilleen näin: Meillä ei ole ollut mahdollisuutta testata sitä mutta tiedämme että 512
  MB San-Disc muistikortti toimii ihan hyvin.
   
 7. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Versiot

  Omani ovat
  H/W MP 1.300
  S/W X700XBFA2

  Samassa veneessä ollaan ;)

  Onko tietoa, onko olemassa uudempaa softaversiota suomenkielisin valikoin?
   
 8. xaff

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/07
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  samat mullakin ...

  samat mullakin.. samsungin asiakaspalvelussa sanoivat että sandisk toimisi varmasti , mitä siitä mieltä? itse en kyllä ymmärrä miksi sandisk toimisi jos kingstonikaan ei toimi? taidanpa mennä liikkeeseen vaihtamaan tuota, ja pyytämään sitten että saan sitä hetken kokeilla ennen ostoa? antaakohan? vähän epäilen.
   
 9. kimmo Vieras

  0   0   0

  Itse en oikein jaksa ymmärtää, miksi tapella ja nähdä vaivaa näiden gigasten korttien kanssa, jos eivät ne kerta meinaa pelittää. Jos maahantuojaltakin saa vielä erilaisia vastauksia, niin täytyyhän niiden toiminnassa jonkunlainen "yhteensopimattomuus" olla X-700sen kanssa.
  Tältäkin foorumilta on luettavissa että suunnilleen kaikilla kokeilleilla on 512 meganen toiminut ongelmitta(ainakin itselläni), miksei sellaista sitten puhelimeen laita. Harva taitaa kuitenkaan ihan oikeasti tarvita gigan tallennustilaa, vaan esim. 2kpl 512 megaista ajaisi saman asian. Vaihtaa korttia sitten, kun on edellisen kortin ämppäreihin kyllästynyt.
   
 10. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Vinkki: virrat ja akku pois

  Kimmo kirjoitteli:

  Näin on. Kysyin asiasta laitetta hankkiessani ja luvattiin, että ei toimi. Nyt selvitän sitä, millä tavalla ei toimi ja kirjoitan vikaraportin ja sanon, että laittakaapa kuntoon. Se, että maahantuojan neuvonta kertoo mitä sattuu, paljastaa sen, että heilläkään ei ole kunnon tietoa asiasta.

  Huonosta laadusta pitää saada kunnollista, yksityiskohtaista palautetta, jotta voi parantaa laatua.

  Ajatuksenani oli käyttää luuria USB-muistina samalla kun sitä käytetään reissun päällä EDGE-modeemina jne. Ei sitä muistia kaikki pelkkiä ämpäreitä varten osta. 512 megaa ei riitä minulle mihinkään. Gigan kanssa on nippa nappa.

  Olennaista on se, että Samsungin softa ei selkeästi toimi. Vikojen haarukointi on olennaista.

  VINKKI: Kokeilkaapa seuraavaa: muistikortti pois, virrat pois, akku pois, akku takaisin, virrat päälle, muistikortti sisään. Minulla ainakin kortti ilmestyy tällä keinoin pysyvästi yläpalkkiin, eikä pelkästään vilahda. En uskalla sanoa vielä kuinka kauan tila pysyy ja mikä kortin jumittaa.
   
 11. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Tähän kysymykseen, miksi sandisk toimisi, mutta kingston ei, voisi heittää vastaukseksi kortin nopeuden. Kingstonin kortti on todistetusti erittäin hidas, ja esim. kaverin ämmpäri soittimen nopeutta se hidasti paljon, kun testattiin. Jostain pitäisi saada käsiin tuo sandiskin giganen Ultra II, niin voisi senkin testata, onko tuolla nopeudella väliä.
   
 12. kimmo Vieras

  0   0   0

  Jos kerta maahantuojallakin on luvattu, ettei toimi, niin sitä suuremmalla syyllä jättäisin testailun ja turhien korttien ostelun.
  Softaongelmahan tuo lienee, samsungin ohjelmistoon ei vain taida oikein saada päivityksiä, tai itse en ainakaan ole sellaisia löytänyt.
  Kirjoitin tuolla aiemmin että "suurimmalle osalle giganen on tarpeeton" ja sen voisi korvata vaikka kahdella pienemmällä. Kaikkien kanssa ei toki tarvitse olla näin, sinä sitten mahdollisesti kuulut siihen joukkoon.
  Tuota vinkkiäsi varmasti jokainen koittaa ensimmäisenä. Joku postasi jossain aiemmassa ketjussa, että vika palasi parin päivän päästä.
  Toisen merkkinen muistikortti voisi auttaa asiassa, halvemmalla kuitenkin kait saa uuden puhelimen, kun alkaa kaikkia merkkejä ostella.
   
 13. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Mistä sinä olet tämän päätellyt? Tämän säikeen viesteistä voi lukea kolme asiaa

  1) Samsungin tuki sanoo: "Meillä ei ole ollut mahdollisuutta testata sitä mutta tiedämme että 512MB San-Disc muistikortti toimii ihan hyvin."

  2) "Ei ole gigan kortti liian iso, kysyin kyllä samsungin asiakaspalvelusta."

  3) "Myyjäliikkeessä kokeiltiin gigan Sandiskilla - sama juttu: muistikortin kuva ilmestyy hetkeksi näytön yläreunaan ja häviää sitten."

  4) Huomasin, että ongelman voi ratkaista kuvaamallani tavalla.

  Mistä näistä voi mielestäsi päätellä, että maahantuoja on antanut ymmärtää, että gigaiset kortit eivät toimi? Minusta sinulla on päättelykyky nyt tosi vahvasti säästöliekillä...

  No, oli miten oli, luurissa on selkeitä vikoja. Myyjä saa yrittää niitä korjata. Jos ei onnistu, puran kaupan.
   
 14. kimmo Vieras

  0   0   0


  Ihan tuosta aiemmasta viestistäsi mihin vastasin. Jos itse kirjoitat tänne mitä sattuu, niin turha alkaa epäillä toisten aivotoimintaa.
  Olen myöskin lueskellut melko monia juttuja näiden gigaisten toimimattomuudesta tämän puhelinmallin kohdalla ja itselleni se on ainakin aiheuttanut sen, että omassa luurissani käytin vain 512 negaisia kortteja suosiolla. Näiden kanssa ei olekaan ollut ongelmia. Jos itselläsi rahaa ja viitseliäisyyttä riittää, niin omasta puolestani ostelet vaikka kaikki muistikortit testattavaksesi.
  Eiköhän tämä aihe ollut tässä.
   
 15. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Pahoitteluni - ajatuskatkos

  Olet oikeassa. Kirjoittamassani on virhe. Pitäisi tietenkin olla "luvattiin, että toimii". Sen siitä saa kun ei oikolue.
   
 16. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  DNA:n kortilla muistikorttiongelma pahempi

  Hei,

  Tiedoksenne seuraava: Sandiskin kortilla ongelma on todella paljon lievempi kuin Verbatimilla. Kun kävin laitteen myyneessä liikkeessä, puhelimeeni jäi vahingossa Kingstonin 1 gigan kortti oman Verbatimin sijaan.

  Toimi huomattavasti paremmin jonkin aikaa. Aloitettuani uudessa työssä ja tungettuani X700:aan DNA:n kortin, ei muistikortti enää näkynytkään. Sauniksen kortti takaisin > taas näkyi.

  Voisiko joku, jolla on gigainen kortti ja DNA:n SIM koittaa jotain muuta SIM-korttia ja raportoida tuloksista?
   
 17. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Harmi, että vasta viikon päästä on mahdollisuus kokeilla tuota. Jos tosiaan näin on, niin taitaa lähteä operaattori vaihtoon :)
   
 18. epatheman

  epatheman Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  14/7/05
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  1
  Hmm... voisiko se olla tosiaan operaattorista kii :O Ittellä x700 S/W X700XBFA2 ja H/W MP 1.300 Gigan Kingston kortti ja just samat ongelmat ku näköjään muillakin. Pari kertaa saanu sen kortin sinne takas just silleen et sitä sammutteli ja repis ja teki vaikka mitä. Nyt ei auta enää mikään :( Oon alustanu kortin, ottanu virtoja, akkuja, simmejä ja kaikkia pois, mut aina sama homma.
   
 19. epatheman

  epatheman Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  14/7/05
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  1
  Nyt muuten ollaan lähellä ratkaisua. Vika ei ilmeisesti ole liittymästä kiinni, vaan simkortista. Aloin epäilemään sitä, joten otin simkortin pois ja käynnistin puhelimen. Puhelin pyytää asettamaan simkortin ja ylhäällä näkyy kun näkyykin muistikortin symboli :D No tästä innostuneena vaihdoin siskon simkortin, joka on kanssa kolumbus ja samalla liittymällä, ni johan alkoi pelittämään. Heti pehelimen käynnistettyä muistikortti näkyi symbolina ja sitä pystyi selaamaan puhelimella. Nyt vaan elisaan ruinaamaan simkortin vaihtoa. Pitäisi olla ilmaista touhua jos kortissa on jotain vikaa.

  No ei se nyt sitten enää toimikkaan :mad:
   
 20. ekiboy69

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimen liittäminen Windows-koneeseen USB-kaapelilla tiedostojen siirtely sai gigan muistikortin näkyviin joksikin aikaa. Se hävisi taas kun yöksi pistin virrat pois.
   

Jaa tämä viestiketju