1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

X-100 ja datakaapeliyhteys

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja tonba, 4/11/04.

  1. tonba

    Liittynyt:
    4/11/04
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Ostin huuto.netistä datakaapelin Samsung X-100 matkapuhelimeeni ja nyt en saa yhteyttä mitenkään toimimaan. Kaapeli ajureineen on asennettu (ja windowsin vianmääritys näyttää laitteen toimivan oikein). Kokeilin lähes kaikki cd:llä olevia softia, ei tulosta. Hain Samsungin kotisivuilta EasyStudion. Asensin, mutta yhteys ei pelaa.
    Kaapeli on kiinni siis USB-1:ssa. Kun avaan EasyStudion, niin se ilmoittaa virheen "Cannot open the port and this program is switched in offline mode. After, try to switch in online.
    Ja siellä EasyStudion alapalkissa lukee koko ajan Offline, ja kun menin setup:n siellä oli vain Com1, Com3, Com6, Com7 ja IrDA. Ei siis usb?? Ja kun liitän puhelimeni kaapeliin se pimenee, ei tapahdu mitään. Joudun ottamaan akun irti ja käynnistämään puhelimen uudestaan. Lisäksi kaapelin käyttö sekoittaa kellon.


    Kertokaa te viisaammat ihmiset mikä on vikana

    Puhelimeni on X-100, käyttöjärjestelmä Windows 2000 ja liittymä ACN.
     
  2. muokkedee Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    5615
    Tykkäykset:
    1
    "USB-porttiin kytkettävä tarvike datakaapeli. Sisältää ajuri-CD:n Windows 98SE/ME/2000/XP.Sopii E700, E100, X100, X600, S500, E800, E810 ja E820."

    Kun tarvikekaapelin ostaa, siinä on aina oma riskinsä ettei se toimi.
     
  3. tonba

    Liittynyt:
    4/11/04
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Eli se on siis kaapeli jossa on vikaa??
     

Jaa tämä viestiketju